Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag: Anna Kinberg Batra ”Det politiska ledarskapet”

Välkommen till årets första Chefsfredag! I år är det valår och vi börjar därför med ett tema som många av oss har åsikter om – det politiska ledarskapet.

  • Startar: 2022-02-11 14:00
  • Slutar: 2022-02-11 15:30
  • Plats: Digitalt
  • Lokal:

Hur fungerar politiken och den politiska miljön, vilket ledarskap är möjligt? Hur är det på toppen i politiken? I sin bok Inifrån har moderaternas tidigare partiledare Anna Kinberg Batra beskrivit den tuffa rollen som påpassad ledare. Hon ger en inblick i kraven från det nya medielandskapet, den interna partikulturen, hur akuta händelser hanteras. För många chefer som arbetar nära politiken är hennes berättelse en intressant och viktig bild om hur politiken fungerar. Hur har politiken utvecklats och hur kommer det politiska ledarskapet att se ut framöver?

 

Om föreläsaren

Anna Kinberg Batra har en bakgrund från Handelshögskolan i Stockholm, har varit riksdagsledamot, ordförande i EU-nämnden och finansutskottet. Idag är hon bl a verksam som styrelseordförande i Soltech.

 

Anmälan

Anmäl dig här senast 8 februari!

Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

 

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan NaturvetarnaDIKFysioterapeuternaInsight ConsultingSveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om du använder sociala medier, använd gärna #Chefsfredag.