Frågor & svar
Om oss
Colin Andersson, Astrid Resare, Love Chrisson, Dianna Zeleskov och Mattias Larsson står bredvid varandra framför en whiteboard-tavla.
Colin Andersson, Astrid Resare, Love Chrisson, Dianna Zeleskov och Mattias Larsson.

Naturvetarnas studentråd

Naturvetarnas studentråd är en plattform för engagerade naturvetarstudenter. Studentrådet engagerar sig i studentpolitik, med extra fokus på frågor som är viktiga för naturvetares utbildning och arbetsmarknad. 

Studentrådet bedriver påverkansarbete genom att bland annat föra diskussioner och samarbeten med lärosäten, kårer och studentorganisationer. Även lobbyarbete och debattartiklar är ett sätt att höras och synas inom utbildningspolitiken.

Läs en intervu med studentrådets ordförande Love Chrisson. 

 

Studentrådets kongress

Studentrådets kongress hålls varje höst. Då beslutar deltagarna om fokusfråga samt andra frågor som studentrådet ska arbeta med. De väljer också en ny styrelse. Om du är medlem i Naturvetarna och student kan du delta!

 

En del av Saco studentråd

Naturvetarnas studentråd är en del av Saco studentråd, Sveriges största fackliga studentorganisation. Saco studentråd påverkar utbildnings- och arbetsmarknadspolitiken för att förbättra studenters och nyexaminerades situation. Läs mer om Saco Studentråd

Senast uppdaterad: