Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Råd och stöd
Två personer som pratar med varandra

Intervjuträning

Öva dig inför en riktig jobbintervju. Med vår intervjuträning får du koll på de vanligaste frågorna du kan ställas inför och tips på hur du slipar på bra svar.

Med tjänsten Intervjuträning får du tillfälle att praktiskt öva på att genomföra en anställningsintervju. Du bestämmer om det är en ”förutsättningslös” intervju hos ett rekryteringsföretag eller om du vill träna inför en skarp intervju. Du får kunskap om:

  • Vad är vanliga frågor på en intervju?
  • Vad är kompetensbaserade intervjufrågor?
  • Vad är bra svar?
  • Hur uppfattas jag på en intervju?
  • Hur kan jag förbereda mig och hantera de tuffare intervjufrågorna?

Du blir intervjuad på telefon av en karriärcoach som också ger dig återkoppling på hur väl du lyckats paketera och presentera din kompetens. Samtidigt får du värdefull information om områden som du eventuellt kan behöva utveckla.

Bokning av tjänsten innebär ett samtal på en timme med en rådgivare från vår samarbetspartner Verto Konsult AB. Studentmedlemmar har rätt till en halvtimmes samtal för tjänsten.

Du som är medlem i Naturvetarna har möjlighet att nyttja en valfri karriärtjänst (inklusive företagar- och chefsrådgivning) per kalenderår utan kostnad. Önskar du boka fler tjänster kan du som är medlem göra det direkt hos Verto till rabatterat pris. Intervjuträning kostar 1200 kr/samtal om du redan har utnyttjat en karriärtjänst under samma kalenderår. Logga in för att nyttja tjänster.

Boka en tjänst

Är du:
Hantering av personuppgifter
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Senast uppdaterad: