Frågor & svar
Om oss

Naturbrukslärarförbundet

Naturbrukslärarförbundet organiserar lärare på naturbruksgymnasier över hela landet och bevakar utvecklingen inom de gröna utbildningarna.

Naturbrukslärarförbundet samarbetar med Naturbruksskolornas förening. Medlemskap i förbundet kostar 9 kronor per månad och förutsätter att man är medlem i Naturvetarna. Som student är medlemskapet gratis.

I medlemskapet hos Natuvetarna ingår en inkomstförsäkring. Läs mer om inkomstförsäkringen här.

Årsmöte 2021

Välkommen till årsmöte för Naturbrukslärarförbundet 30 juni 2021 kl 10:00. 

Årsmötet är digitalt, formen meddelas inför mötet.

Anmälan till ordförande Anders Hägg

 

Vad gör Naturbrukslärarförbundet?

Naturbrukslärarförbundet arbetar för naturbruksgymnasiernas framtida utveckling. Har årligen anordnat utbildning och erfarenhetsutbyte mellan Naturbruksgymnasierna i fackliga frågor. Vi driver även arbetet för en legitimation.

Naturbrukslärarförbundet är naturbrukslärarnas röst och arbetar för att påverka Lärarnas Riksförbunds (LR) arbete med Naturbruksgymnasierna, samt att följa upp och arbeta med att dubbelanslutningen med LR fungerar på ett bra sätt.

www.naturbruk.se kan du hitta information om Naturbruksprogrammet och olika inriktningar. På sidan finns länkar till de olika skolornas webbplatser och mycket annat.

Läs mer på Lärarnas Riksförbunds webbplats.

Aktuellt

  • Naturbrukslärarnas dubbelanslutning till LR
  • Remissvar om NV-behörighet för elever på Naturbruksskolor
  • Naturvetarnas inkomstförsäkring för dubbelanslutna lärare
  • Lärarlegitimationer

Vad ska föreningen arbeta med? Vad kan vi påverka? Vad efterfrågas av medlemmarna? Om du har förslag eller själv vill hjälpa till så hör av dig till styrelsen.

Medlemsansökan professionsförening

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Professionsförening: Naturbrukslärarförbundet