Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Om oss
Djurskyddsinspektörernas Riksförening, DIRF

Djurskyddsinspektörernas Riksförening, DIRF

Djurskyddsinspektörernas Riksförening, DIRF är en förening för personer som arbetar med djurskydd. Föreningen bildades 1999 och är sedan mars 2011 en av professionsföreningarna inom Naturvetarna.

Det kostar 10 kr per månad att vara medlem. 

 

Vill du jobba som djurskyddsinspektör?

De som arbetar som djurskyddsinspektörer är ofta agronomer, lantmästare inriktade på husdjur, veterinärer eller miljö- och hälsoskyddsinspektörer. Andra lämpliga utbildningar är biologutbildningen eller etologi- och djurskyddsprogrammet på SLU.

 

Föreningen arbetar med

DIRF arbetar för medlemmarnas fortbildning genom att bland annat årligen anordna fortbildningsdagar. DIRF stödjer medlemmarna i deras arbete och verkar för ändamålsenlig utbildning av handläggare av djurskyddsfrågor inom länsstyrelsen eller motsvarande.

DIRF delar årligen ut ett stipendie till en student ur avgångsklassen EOD åk 3 som skrivit ett examensarbete inom djurskyddsområdet.

Medlemsansökan professionsförening för medlemmar i Naturvetarna

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Professionsförening: Djurskyddsinspektörernas Riksförening, DIRF