Frågor & svar
Om oss

Studentrådets anslagstavla

 

Hej studentmedlem i Naturvetarna!

Vill du få en bättre insikt i vad Naturvetarna gör och samtidigt bidra till Naturvetarnas framtid? I så fall borde du söka till att bli ett av de fem studentombuden på Naturvetarnas kongress den 22-23 november 2024!

Ansökan sker via detta formulär senast 26 maj 2024

Naturvetarnas studentråds styrelse kommer att gå igenom alla ansökningar och meddela dig inom en vecka om du har blivit utsedd till ombud.

Som kongressombud kommer du att vara en av de 55 naturvetare (varav 5 är studenter) som representerar alla förbundets medlemmar under kongressen. Kongressdagarna innefattar spännande möten, inspirerande föredrag, och diskussioner kring vad som är viktigt för naturvetare och vad en facklig organisation för naturvetare behöver fokusera på. Det är endast kongressombuden som har rösträtt och därmed styr de vilka beslut som ska fattas. Att vara kongressombud är ett viktigt uppdrag!

Läs mer om kongressen här

Som medlem i Naturvetarna kan du även rösta på vilka de 50 yrkesverksamma kongressombuden ska vara (läs mer i kongresslänken ovan). Gör din röst hörd senast 23 maj 2024!

Vad är viktigt för dig? Berätta vad du tycker att vi i studentrådet ska arbeta mer med i vår enkät!

Fyll i detta  formulär senast 12 juni 2024

Hur påverkas företag, kommuner, regioner, medborgare och arbetstagare av EU-valet? Vilka frågor är särskilt viktiga för deras respektive medlemmar?

Läs mer och titta på ett webbsamtal där företrädare från arbetsmarknadens parter delar med sig av sina perspektiv och synpunkter här.

Senast uppdaterad: