Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Råd och stöd

Anmäl uppdrag

När er lokala förening eller medarbetarna på er arbetsplats valt styrelse, kontaktperson eller skyddsombud som är medlem i Naturvetarna ska det anmälas till oss. Då kan vi kan ge dig rätt information och stöd i ditt uppdrag.

Du ska ha ett registrerat uppdrag för att exempelvis kunna få medlemslistor från Naturvetarna.

Du ska även anmäla förtroendeuppdrag till arbetsgivaren för att du ska omfattas av Lagen om förtroendemans ställning på arbetsplatsen.

  • Inom statlig och privat sektor räcker det med att lämna årsmötesprotokollet till arbetsgivaren om de efterfrågar det.
  • Inom kommun och region får du ett intyg på ditt uppdrag som du kan lämna till arbetsgivaren med din skriftliga anmälan om förtroendeuppdrag. Intyget hittar du på Mina sidor.

 

Anmäl styrelse

Anmäl hela styrelsen i föreningen genom att ladda ner PDF-filen, fylla i den och spara, samt bifoga det i formuläret nedan. 

Formulär för anmälan av styrelse

Observera! Vi behöver även en kopia på protokoll/dokument som styrker valet. Det går tyvärr bara att bifoga en fil i formuläret men det går bra att fylla i formuläret på nytt och bifoga protokollet, eller mejla det till fortroendevald@naturvetarna.se.

 

Anmäl arbetsplatsombud, kontaktperson eller uppdrag i Sacoråd

Anmäl arbetsplatsombud/kontaktperson/uppdrag inom sacoråd genom att ladda ner PDF-filen, fylla i den och spara, samt bifoga det i formuläret nedan.

Formulär för anmälan av arbetsplatsombud/kontaktperson/Sacoråd

Observera! Vi behöver även en kopia på protokoll/dokument som styrker valet. Om arbetsplatsombudet har utsetts utan ett formellt årsmöte, ska två av de medlemmar du representerar kunna intyga att du är vald.

Det går tyvärr bara att bifoga en fil i formuläret men det går bra att fylla i formuläret på nytt och bifoga protokollet, eller mejla det till fortroendevald@naturvetarna.se.

 

Anmäl skyddsombud

Anmäl skyddsombud genom att ladda ner PDF-filen, fylla i den och spara, samt bifoga det i formuläret nedan.

Anmälan av skyddsombud

Observera! Vi behöver även en kopia på protokoll/dokument som styrker valet. Om skyddsombudet inte har utsetts av en förening, ska en medlem du representerar kunna intyga att du är utsedd.

Anmälan av skyddsombud ska göras till den fackliga organisationen och till arbetsgivaren snarast möjligt efter valet.

Anmäl uppdrag

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Senast uppdaterad: