Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag: Stefan Tengblad om "Chefskap, ledarskap och medarbetarskap"

Välkommen till en inspirerande chefsfredag med professorn och författaren Stefan Tengblad som är aktuell som en av författarna av boken Chefskap, ledarskap och medarbetarskap.

  • Startar: 2022-05-13 14:00
  • Slutar: 2022-05-13 15:30
  • Plats: Hybrid i Malmö
  • Lokal:

Stefan är professor i Human Resource Management vid Göteborgs universitet och verkar på Centrum för global HRM som är ett samarbete mellan företagsekonomi, sociologi och arbetsvetenskap. Han har de senaste åren publicerat flera intressanta böcker som rört sig kring teman som ledarskap, komplexa organisationer och medarbetarskap.

Chefskap, ledarskap och medarbetarskap är tre centrala begrepp i arbetslivet som för första gången beskrivs tillsammans i en aktuell bok. En av bokens författare, Stefan Tengblad, presenterar översiktlig bokens begrepp och hur de hänger samman med varandra. Vidare diskuteras också aktuella trender som digitalisering, arbetslivets flexibilisering och hållbarhet påverkar chefers arbete.

På denna Chefsfredag kan du välja om du vill delta digitalt eller fysiskt i Malmö på Scandic Triangeln.

Anmäl dig här!

 

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan NaturvetarnaDIKFysioterapeuternaInsight ConsultingSveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om du använder sociala medier, använd gärna #Chefsfredag.