Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Om oss
Vindkraft, grön miljö

Hälsa och Miljö

Hälsa och Miljö är nätverket för dig som arbetar med naturvård, miljö, livsmedel och hälsoskydd.

Vi finns här för dig oavsett om du arbetar i ett privat företag, som konsult, på en statlig myndighet, inom den kommunala sektorn eller något däremellan. Om du studerar kan vi vara en koppling till arbetslivet.

Medlemskap i Hälsa och Miljö kostar 5 kr per månad. För studentmedlemmar är det kostnadsfritt att vara medlem.

 

Vad gör Hälsa och Miljö?

Hälsa och Miljö är ett nätverk för alla naturvetare som arbetar med naturvård, miljö, livsmedel och hälsoskydd. I dag har vi medlemmar i såväl den statliga, kommunala som den privata sektorn. De kan exempelvis jobba som inspektörer, naturvårdshandläggare, hållbarhetsstrateger, miljösamordnare eller konsulter. Styrelsen arbetar inom alla dessa områden för en utveckling av yrkesrollen, att skapa karriärvägar, att synliggöra värdet av medlemmarnas arbete samt höja statusen för dem.

 

Kallelse till årsmöte 2024

Kallelse och dagordning

Verksamhetsberättelse 2023

Ekonomisk redovisning 2023

Undersökning om kompetenskrav vid rekrytering 2023

 

Engagera dig i Hälsa och miljö

Brinner du för samma frågor som vi? Vill du engagera dig, kanske till och med bli en del av styrelsen? Varmt välkomna att bli en del av vår professionsförening, Hälsa & Miljö.

Med vänlig hälsning från oss i styrelsen

Martin Bertilsson, Indre Raila, Björn Jensen, Karin Malmgren och Stefan Blomquist.

hom@naturvetarna.se

Medlemsansökan professionsförening för medlemmar i Naturvetarna

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Professionsförening: Hälsa och Miljö