Frågor & svar
Om oss

Hälsa och Miljö

Hälsa och Miljö är nätverket för dig som arbetar med naturvård, miljö, livsmedel och hälsoskydd.

Vi finns här för dig oavsett om du arbetar i ett privat företag, som konsult, på en statlig myndighet, inom den kommunala sektorn eller något däremellan. Om du studerar kan vi vara en koppling till arbetslivet.

Medlemskap i Hälsa och Miljö kostar 5 kr per månad och förutsätter att du är medlem i Naturvetarna. För studentmedlemmar är det kostnadsfritt att vara medlem.

Vad gör Hälsa och Miljö?

Hälsa och Miljö är ett nätverk för alla naturvetare som arbetar med naturvård, miljö, livsmedel och hälsoskydd. I dag har vi medlemmar i såväl den statliga, kommunala som den privata sektorn. De kan exempelvis jobba som inspektörer, naturvårdshandläggare, hållbarhetsstrateger, miljösamordnare eller konsulter. Styrelsen arbetar inom alla dessa områden för en utveckling av yrkesrollen, att skapa karriärvägar, att synliggöra värdet av medlemmarnas arbete samt höja statusen för dem.

Årsmöte 2021

Torsdag den 18 mars är det årsmöte i Hälsa och miljö, läs mer på denna länk. 

Handlingar inför årsmötet: 

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2020

Ekonomisk redovisning 

 

Engagera dig i Hälsa och miljö

Brinner du för samma frågor som vi? Vill du engagera dig, kanske till och med bli en del av styrelsen? Varmt välkomna att bli en del av vår professionsförening, Hälsa & Miljö.

Med vänlig hälsning från oss i styrelsen

Martin Bertilsson, Anna Ebbesson, Ylva Zimmerbäck, Fanny Hall, Björn Jensen och Karin Malmgren.

hom@naturvetarna.se

Medlemsansökan professionsförening

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Professionsförening: Hälsa och Miljö