Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag: Per Naroskin om "Chefen och konsten att inte umgås"

Välkommen till en inspirerande chefsfredag med Per Naroskin som pratar om vad forskningen har för svar på vad vi lärt oss så här långt av att anpassa tillvaron efter pandemin, hur det påverkar ledarskapet och vad vi kan vinna när vi tappar våra tidigare strukturer.

  • Startar: 2022-04-01 14:00
  • Slutar: 2022-04-01 15:30
  • Plats: Fysiskt i Stockholm på Scandic Anglais eller digitalt via länk, välj hur du önskar delta i anmälningsformuläret
  • Lokal:

Per Naroskin är psykolog, psykoterapeut och chefshandledare. Utöver sin kliniska verksamhet har Per skrivit flera böcker och pjäser. Senast utkom han med tre böcker om hur man undviker att tappa styrfarten på jobbet och privatlivet. Dessutom är han krönikör i flera tidningar. Mest välbekant är nog hans röst från Spanarna i Sveriges Radio P1. Per Naroskin har även ett kort förflutet som ståupp-komiker, vilket märks tydligt i hans föreläsningar som pendlar mellan skratt och stort allvar.

Med sin breda och ovanliga yrkeskombination lyckas han erbjuda nya och oväntade infallsvinklar på välbekanta områden. Pers föreläsningar rör sig i spänningsfältet mellan arbetsliv och privatliv, medarbetare och ledare och mellan människa och teknik. Han visar på hur den snabba tekniska utvecklingen kan vara en utgångspunkt för att tydliggöra viktiga mänskliga värden. Inte minst har detta blivit tydligt under pandemins krav på distansarbete som tvingat oss att hitta nya sätt att umgås. Per ger exempel på forskning kring de nya erfarenheterna och diskuterar för och nackdelar. Per Naroskin är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare. Han har ett varmt och personligt tilltal som inte saknar skärpa.

Förhoppningen är att kunna genomföra denna Chefsfredag som en hybrid. Du kan alltså välja om du vill delta på plats fysiskt eller om du vill delta digitalt, detta anger du i anmälan. För fysiskt deltagande kommer vaccinbevis att krävas. Vi följer löpande läget med smittspridning och det fysiska deltagandet kan därför komma att ändras.

Anmäl dig här senast den 27 mars

Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

 

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan NaturvetarnaDIKFysioterapeuternaInsight ConsultingSveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om du använder sociala medier, använd gärna #Chefsfredag.