Frågor & svar
Råd och stöd

Akademikerveckan

I höst är det åter dags för Akademikerveckan under vecka 38. Då kraftsamlar Sacoförbunden för att synas på arbetsplatserna och prata jobbfrågor och rekrytera nya medlemmar. 

Den 23 september kommer organisationspsykologen, Anders Rydell prata om att de flesta någon gång under sitt yrkesliv känner sig osäkra på vad de egentligen kan, så kallat ”imposters syndrome”. Allra främst kanske när man är ny i arbetslivet. Anders kommer prata om hur du kan bli den bästa jobbversionen av dig själv på webbinariet När kommer de på att jag fejkar?

Läs mer om och anmäl dig till När kommer de på att jag fejkar?

 

Bjud in medlemmar och potentiella medlemmar

Passa på att bjuda in medlemmar och potentiella medlemmar till denna intressanta föreläsning! Se den gärna tillsammans på arbetsplatsen. Varför inte ta tillfället i akt och inleda med att berätta lite om föreningen och vad ni gör och varför man ska vara medlem i ett Sacoförbund?

Till din hjälp har vi tagit fram olika slags material som du hittar längre ned på sidan. Även på Sacos hemsida hittar du material som du kan ta del av. Där finner du bland annat en powerpoint presentation innehållande manus om akademikerföreningen samt en mall för inbjudan till medlemmar. 

Akademikerveckan på Sacos webbplats

Vill du få lite mer tips och idéer om hur du kan välkomna nya på jobbet så titta på filmen Välkomna nya på jobbet från Saco

 

Om Akademikerveckan

Akademikerveckan genomförs två gånger per år. Då kraftsamlar Sacoförbunden för att synas på arbetsplatserna och prata jobbfrågor och medlemskap. 

Syftet med veckan är att visa upp er lokala verksamhet, skapa ökad lojalitet och medlemsnöjdhet, samt rekrytera nya medlemmar. Du som förtroendevald bjuder in och arrangerar aktiviteten på arbetsplatsen – fysiskt eller digitalt.

 

Senast uppdaterad: