Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Nyheter

Månadens fråga: Hur sover du under pandemin?

För att klara vardagen och prestera på topp är en god sömn bästa medicinen. Det gäller särskilt nu under pandemin när många arbetar hemma eller jobbar hårt inom sjukvården. Nu undrar vi om du sover gott om nätterna och hur du gör att för få den viktiga sömnen.

Publicerad:

Kommentarer

Lisa 2021-05-23

Mycket bättre än innan pandemin. Att få jobba hemma tar bort mycket stress och har på flera sätt påverkat min hälsa och min livssituation till det bättre.

Karin 2021-05-18

Slarvar liksom tidigare med sömnen, så ingen skillnad. Dock sover jag gott när jag väl ger mig tid att sova.

Björn 2021-05-15

Bättre än innan pandemin eftersom det går att anpassa arbetstiden bättre på morgnana

Kiki 2021-05-14

Klart bättre än förut! Behöver ingen väckarklocka längre. Hoppas vi kan få mer valfrihet om var vi vill jobba efter pandemin. Hoppas alla jobbiga tjänsteresor för ett par timmars möten försvinner.

Kalle Svensson 2021-05-13

Jag sover bra, men inte utan min CPAP som har blivit en nödvändig del av livet. Pandemin i sig stör inte sömnen, snarare tvärtom. Jag har aldrig haft det så bra som under pandemin.

Maryn 2021-05-13

Bättre än på många år. Att jobba hemma har gjort enormt mycket för mig.

Karin K 2021-05-13

Jag sover mycket bättre nu, när jag kan arbeta hemma och därmed inte behöver gå upp så tidigt. Mindre stress ger bättre sömn!

Lena 2021-05-13

Jag sover så mycket bättre. I de perioder jag har jobbat hemifrån det senaste året så har jag i större utsträckning kunnat anpassa mina mat- och sovtider till min naturliga rytm, vilket gör att sömnen blivit mycket bättre trots att jag ofta jobbat fler timmar än normalt.

Maja 2021-05-13

Jag jobbar hemma med två småbarn i rummet bredvid. Jag är aldrig ledig, inte ens för att åka till och från jobbet, och sover sämre än någonsin.

Patrik 2021-05-13

Längre per natt än före pandemin.

Joel 2021-05-13

Halvdant för att Naturvetarna med er chefsredaktör i spetsen är tydligt okritisk till fakta som kommer från forskning Skogsindustrin har beställt och betalat för. Stor mängd objekriv forskning har visat att det bösta för klimatet och den biologiska mångfalden är att lpta skogen stå.

Camilla 2021-05-13

Ingen skillnad från förut. Jobbar nästan uteslutande på jobbet och släpper jobbet när jag kommer hem. Har ingen övertid.
Kommentera