Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Medlemsförmåner

Förmånliga försäkringar med Akademikerförsäkring

Vill du förlänga eller utöka ditt försäkringsskydd för dig själv, din familj eller kanske ditt fritidshus, kan du göra det hos Akademikerförsäkring till förmånligt medlemspris.

Du erbjuds försäkringar anpassade för dig, din familj och dina ägodelar som ett mervärde i ditt medlemskap hos Naturvetarna. 

Akademikerförsäkring erbjuder följande försäkringar:

Läs mer om Akademikerförsäkrings försäkringar på deras hemsida.

Är du kund hos Akademikerförsäkring kan din partner också köpa försäkringar till medlemspris. Bjud in din partner att teckna försäkring till medlemspris här.

 

Rådgivning om försäkringar

Om du är osäker på vilken försäkring du behöver kan du boka en kostnadsfri rådgivning med Akademikerförsäkring. De hjälper dig att se över helheten och kan svara på eventuella frågor. 

Läs mer om rådgivning på Akademikerförsäkrings hemsida.

För att ansöka om försäkring krävs att du är fast bosatt i Sverige samt är inskriven i svensk försäkringskassa.

Juristförsäkring

Genom att vara medlem i Naturvetarna får du hjälp med juridiken som rör ditt arbetsliv. Den här juristförsäkringen fungerar som ett komplement, då den ger dig juridisk hjälp inom privatlivets viktigaste områden, såsom familj, arv och bostad. Det här är områden som de flesta någon gång behöver hjälp med av en jurist och som kan bli en dyr historia. 

Läs mer om Juristförsäkringen

 

Samtalsstöd 

Som yrkesverksam medlem får du Hälsoförsäkring psykisk ohälsa kostnadsfritt i ditt medlemskap i Naturvetarna. 

Läs mer om Hälsoförsäkringen psykisk ohälsa här

Du som är studentmedlem har tillgång till tjänsten Tusen frågor där du kan prata med en ekonom, jurist eller psykolog utan extra kostnad. Det kan handla om frågeställningar relaterade till livsstress, juridiska och ekonomiska frågor och hälsostöd kopplat till kost, hälsa och motion. 

Läs mer om Tusen frågor på Akademikerförsäkrings hemsida

 

Om Akademikerförsäkring 

Akademikerförsäkring är specialiserade på att upphandla och administrera gruppförsäkringar. Naturvetarna är tillsammans med fem andra Sacoförbund delägare i bolaget.

Här finns förköpsinformationen för de försäkringar som ingår för nya medlemmar i Naturvetarna

För att uppfylla syftet med Naturvetarnas gruppförsäkringsavtal med Akademikerförsäkring lämnar Naturvetarna regelbundet medlemsuppgifter till Akademikerförsäkring. Naturvetarnas personuppgiftspolicy gäller även för de försäkringar som du har genom avtalet med Akademikerförsäkring.

Senast uppdaterad: