Frågor & svar
Råd och stöd
Tre kollegor på utbildning ser nöjda ut

Fackliga utbildningar

Du som är förtroendevald har tillgång till utbildningar som är utformade för att stödja dig i ditt uppdrag på arbetsplatsen. De ger dig också tillgång till ett unikt nätverk av andra förtroendevalda.

Naturvetarna erbjuder dig som är medlem och förtroendevald ett brett utbud av utbildningar och seminarier via vår utbildningsportal.

Vi erbjuder två typer av utbildningsformer i utbildningsportalen: 

  • Online – dessa utbildningar är utformade för att göras självständigt på nätet när det passar dig. Och du kan själv pausa utbildningen och ta upp den igen vid ett senare tillfälle.
  • Lärarledd – en utbildning som antingen kan ske på distans, via digitalt verktyg, eller i klassrum. Det som är gemensamt är att det finns möjlighet till interaktion med en utbildningsledare. Uppföljning kan ske digitalt, som exempelvis webbinarium.

 

Så tar du del av en facklig utbildning

Du som är förtroendevald har fått ett mejl med inloggningsuppgifter till din mejl. Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan du klicka på ”Glömt ditt lösenord?” för att beställa ett nytt.

Du måste ha ett registrerat uppdrag hos Naturvetarna för att få inloggningsuppgifter. Om du inte har registrerat ditt uppdrag ännu kan du kan göra det här.

Logga in i utbildningsportalen med användarnamn och lösenord. 

Gå direkt till de öppna utbildningarna i utbildningsportalen. 

 

Fackliga utbildningar i utbildningsportalen

Dessa utbildningar erbjuds just nu. Vi arbetar för fullt för att fylla portalen med fackliga utbildningar för statlig sektor, samt kommun och region.

Senast uppdaterad: