Lediga jobb

Du finner jobb för akademiker inom naturvetenskap inom ämnen som biologi, miljö, medicin- och laboratorieteknik, kemi, geovetenskap, skog, livsmedel, lantbruk, data och matematik, djur, fysik, trädgård och landskap samt arbetsmiljö.

Här lyfter vi också några medlemmar som tagit ett nytt steg i karriären. Vill du berätta om ditt nya jobb? Mejla redaktion@naturvetarna.se. Bifoga en bild på dig.

Application Specialist at Sectra

We are looking for a skilled and passionate colleague that really loves helping our customers - people whose work involves saving lives. At Sectra, you will be given challenges and you will meet colleagues who will help you develop – both professionally and personally. The position we offer is at the support department, providing high level application support to Sectra’s customers.

Läs mer

Dagvattenstrateg till Sundbyberg

Som dagvattenstrateg driver du den strategiska planeringen av stadens dagvattenhantering och arbetar för att miljökvalitetsnormer (MKN) i våra recipienter ska uppnås. En del av ditt arbete kommer bestå i att ta fram och utveckla stadens övergripande dagvattenstrategi, rutiner och vägledningar. Samtidigt kommer du vara engagerad i stadens olika detaljplane- och stadsutvecklingsprojekt.

Läs mer

Cytodiagnostiker till Klinisk patologi i Lund

Nu söker vi en medarbetare till vårt cytologilaboratorium i Lund! Här arbetar cytodiagnostiker, biomedicinska analytiker, undersköterskor och labbiträde i nära samarbete med varandra och med läkare. Arbetet innebär diagnostik av cytologiska prover, såväl cervixcytologi som övrig cytologi.

Läs mer

Laboratoriepersonal till den rättskemiska laboratorieenheten i Linköping

Rättsmedicinalverket (RMV) är en viktig aktör i rättskedjan och bidrar till ett rättssäkert samhälle. Vi finns på flera platser i landet och har ca 500 kunniga och engagerade medarbetare, vars opartiska bedömningar på vetenskaplig grund hjälper rättsväsendet med undersökningar och bedömningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en professionell miljö med hög kvalitet och möjligheter att utvecklas. 

Läs mer

Affärs- och driftsansvarig, Wanås Gods

Wanås Gods AB ligger vid Knislinge ca 20 km norr om Kristianstad. Bolaget bedriver mjölk- och nötköttsproduktion med ca 450 kor samt ca 80 köttdjur och växtodling på drygt 1 000 ha varav 400 ha vall, 65 ha rotfrukter samt spannmål och fodergrödor. Jordbruket, mjölkproduktionen och djurhållningen bedrivs av affärs- och hållbarhetsmässiga skäl ekologiskt (KRAV). 

Läs mer

Miljöpedagog

Kultur & Fritid arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Lidköpings kommun genom olika verksamheter - Fritid - Ungdom - Biblioteket - Konst & Kultur - Vänermuseet. Kultur & Fritid har en väsentlig roll i uppdraget att göra Lidköping till en välkomnade och hållbar kommun. Vänermuseet är ett kommunalt och regionalt resurs- och kunskapscentrum som omfattar Vänerns natur- och kulturarv med ca 15 anställda.

Läs mer

Dietist till Länsenheten för ätstörningar, Gävle

Länsenheten för ätstörningar är en enhet som arbetar med ätstörningar för hela befolkningen i Region Gävleborg, det vill säga både barn, ungdomar och vuxna. Vi har två team, ett för barn- och ungdomar och ett för vuxna. På enheten arbetar förutom dietist, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, läkare, fysioterapeut och medicinsk sekreterare.

Läs mer

Museichef Helsingborgs museer

Kulturförvaltningen söker nu en verksamhetschef till Helsingborgs museer. I verksamheten ingår Fredriksdal museer och trädgårdar, Kulturmagasinet och Kärnan. Med utgångspunkt i natur- och kulturarvet främjar Helsingborgs museer kunskap, kulturupplevelser och fri åsiktsbildning.

Läs mer

Dela artikel
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies