Lediga jobb

Du finner jobb för akademiker inom naturvetenskap inom ämnen som biologi, miljö, medicin- och laboratorieteknik, kemi, geovetenskap, skog, livsmedel, lantbruk, data och matematik, djur, fysik, trädgård och landskap samt arbetsmiljö.

Här lyfter vi också några medlemmar som tagit ett nytt steg i karriären. Vill du berätta om ditt nya jobb? Mejla redaktion@naturvetarna.se. Bifoga en bild på dig.

Två kvalificerade kvartärgeologer

Vill du vara med och utveckla vårt arbete med geologiska underlag för klimatanpassning, naturresurshushållning och underlag för ökat bostadsbyggande?
På enheten Samhällsplanering jord bidrar vi med geologisk kunskap och underlag för att lösa flera av dagens och morgondagens stora samhällsutmaningar. Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du får använda dina geologiska kunskaper för att bidra till att göra samhällsnytta. 

Läs mer

Chef till enheten för geovetenskap

Naturhistoriska riksmuseet är ett av världens främsta naturhistoriska museer med omfattande och unika samlingar.  På enheten för geovetenskap finns ca 25 medarbetare inklusive doktorander och forskare med tidsbegränsad anställning. Enheten ansvarar för stora mineral- och bergartssamlingar samt den nationella forskningsinfrastrukturen NORDSIM-Vegacentret. Som chef leder och fördelar du arbetet inom enheten i förtroendefullt samspel med dina medarbetare. 

 

Läs mer

Enhetschef Jordbruksstöd, Länsstyrelsen Örebro

Vi söker en chef till enheten för Jordbruksstöd med placering inom avdelning Samhälle.
Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten inom enhetens uppdrag för att nå uppsatta mål. Du har resultat-, budget- och personalansvar för enheten och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har i uppgift att driva och utveckla verksamheten samt skapa förutsättningar för medarbetarnas resultat och utveckling. Du leder på ett tydligt och kommunikativt sätt, föregår med gott exempel och skapar ett gott arbetsklimat. 

Läs mer

Enhetschef Djurskydd Länsstyrelsen Örebro

Vi söker nu en chef till enheten för Djurskydd med placering inom avdelning Samhälle.

Vi söker dig som har en examen som agronom, veterinär, lantmästare eller motsvarande. Du har flerårig chefserfarenhet, gärna från annan statlig eller offentlig förvaltning. Tidigare erfarenhet av lantbruk, tillsynsverksamhet samt arbete med djurvälfärd är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att möta media.

Läs mer

Utredare till Strålsäkerhetsmyndigheten

Vill du arbeta med frågor som har stor långsiktig betydelse för människor, miljö och samhälle?

Strålsäkerhetsmyndigheten arbetar för att minska antalet fall av hudcancer som orsakas av UV-strålning. Vi gör bland annat riskbedömningar och tar fram råd, föreskrifter och regler. Vi gör även insatser för att öka kunskapen om riskerna med solen och solariesolning. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med att minska antalet hudcancerfall i Sverige.

Läs mer

Miljösamordnare, Uppsala kommun

Uppsala växer snabbt och har höga ambitioner när det gäller stadsutvecklingen! Uppsala är för femte året i rad den bästa stadskommunen att bo i enligt tidningen Fokus och Världsnaturfonden gav i år utnämningen Årets klimatstad till Uppsala! Nu söker vi en miljösamordnare till en nybildad enhet på stadsbyggnadsförvaltningen.

Läs mer

Enhetschef för kontrollenheten i Kristianstad

Som enhetschef leder du enhetens arbete och har fullt personal- och budgetansvar. Tillsammans med medarbetarna utvecklar du enhetens verksamhet och arbetssätt. Du ingår också i landsbygdsavdelningens ledningsgrupp, där du förutom att företräda din enhet har ett ansvar för att se till avdelningens och Länsstyrelsen Skånes bästa.

Läs mer

Senior Curator to the Department of Environmental Research and Monitoring at the Swedish Museum of Natural History

By being an arena of knowledge, experiences, discussions and debate, we want to help to increase the knowledge of our common environment and nature as well as to contribute to national environmental and conservation efforts.

Läs mer

Prefekt till institutionen för biomedicinsk vetenskap, Malmö universitet

Som prefekt är du verksamhetsansvarig för utbildning, forskning och samverkan med det omgivande samhället, samt har det övergripande ansvaret för internationaliseringsfrågor. Du företräder arbetsgivaren och har arbetsmiljö- personal- och budgetansvar.

Läs mer

Internationell koordinator - Politik för global utveckling, PGU, Skogsstyrelsen

Du kommer att arbeta vid enheten för policy och analys. I våra uppgifter ingår att tillhandahålla expertis och strategiska underlag i form av statistik och analyser om skog, skogssektorn och samhällsutvecklingen för nationella och internationell policyutveckling.

Läs mer

Dela artikel
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies