Frågor & svar

Lediga jobb

Här hittar du jobbannonser för akademiker inom naturvetenskap. Områdena är arbetsmiljö, biologi, djur, fysik, geovetenskap, kemi, kost och livsmedel, lantbruk, matematik och it, medicin- och laboratorieteknik, miljö, skog samt trädgård och landskap.

;

PROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Läs mer

;

Forskningssekreterare till Centrum för forskning och utveckling

Läs mer

;

Miljöchef

Läs mer

Marknadsassistent till Naturvetarna

Nu söker Naturvetarna dig som vill arbeta brett med kommunikation, marknadsföring och medlemsrekrytering. Du behöver inte vara fullärd men ska vara nyfiken, driven, känna dig bekväm med att marknadsföra förbundet och rekrytera nya medlemmar både digitalt och ute på mässor och liknande. Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval

Läs mer

;

Samhällspolitisk redaktör till Naturvetarna

Din roll blir att arbeta insiktsfullt och snabbfotat för att skapa synlighet för Naturvetarnas medlemmars viktiga frågor så som exempelvis arbetsmiljö, lönebildning, arbetsvillkor, karriärmöjligheter och personlig hållbarhet i yrkeslivet. Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. 

Läs mer

;

Chef för enheten Vatten, miljö och klimat

Läs mer

;

Statistiker till Naturvetarna

Vill du vara med och utveckla arbetet med statistik, analyser och rapporter på Naturvetarna? Gillar du att kombinera din analytiska förmåga med ett kommunikativt arbetssätt, där du kommer arbeta både självständigt och i team? Ansök till tjänsten som statistiker omgående då vi gör ett löpande urval. 

Läs mer

;

Webbredaktör till Naturvetarna

Nu söker vi en datadriven och skrivande webbredaktör, gärna med bakgrund inom dags- eller kvällspress eller från byråsidan. Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. 

Läs mer

Dela artikel