Frågor & svar
Kalender

Leadership Friday - Självinsikt för ledare

Att förstå människors olikheter leder till ökad förmåga att kommunicera och samarbeta. Nyckeln till att bättre förstå vår omgivning kan många gånger finnas hos oss själva.

  • Startar: 2016-11-18 07:30
  • Slutar: 2016-11-18 09:00
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Freys Hotel, Bryggargatan 12, lokal Klarhet&Vishet

Ann Timm och Tina Tornell har skrivit ”Självinsikt – nyckeln till att utveckla dig själv och andra". I boken delar de med sig av tips för den som vill förstå sig själv och omgivningen bättre, samt utvecklas bortom begränsande mönster. Boken riktar sig speciellt till den som vill utvecklas och stärkas; som ledare, medarbetare, kollega och privatperson.

Den baseras på Enneagrammet, en inspirerande modell för ökad självinsikt. Modellen hjälper dig se dina egna mönster som är inövade sedan barnsben. Du blir medveten om ditt sätt att tänka, känna och agera - din grundstrategi - för att ta dig genom livet. Enneagrammet tydliggör styrkor, beskriver drivkrafter och förklarar begränsande utmaningar. Den visar också vad du kan göra för att utvecklas.

Författarna har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och team till ökad självinsikt och förståelse för människors olikheter. Ann Timm har lång erfarenhet av Enneagrammet, projektledning och chefskap - bland annat från Stockholms Kommun. Tina Tornell har 20 års erfarenhet från finansbranschen inom försäljning, utbildning och projektledning.

Boken säljs till specialpris 200 kr för boken (ordinarie pris 248 kr). Du kan betala kontant, med Swish eller kort. Läs mer om boken här.

 

Anmäl dig via denna länk senast 13 november.

07.30-08.00: registrering och frukostmingel. 
08.00-09:00: föreläsning.

Om du twittrar, använd gärna #LeadershipFriday.

Leadership Friday är exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna Chef. Om du är chef och ännu inte har gått med i Naturvetarna Chef, välkommen att gå med här.

Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av Naturvetarna och DIK