Frågor & svar
Kalender

INSTÄLLT: Chefsfredag i Örebro

Naturvetarnas samarbetspartner och arrangör för Chefsfredag, Akademikerförbundet SSR, har beslutat att på grund av pågående epidemi av Covid-19 (coronavirus) ställer in alla arrangerade event.

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2020-03-20 14:00
  • Slutar: 2020-03-20 16:30
  • Plats: Örebro
  • Lokal: Scandic Grand Örebro, Fabriksgatan 21-23

INSTÄLLT: En hållbar hjärna i digitaliseringens tid

När digitala tjänster tävlar om vår tid ställs högre krav än någonsin på hjärnans förmåga att hålla fokus och inte bli distraherad. Hur ska vi förhålla oss till digitaliseringens möjligheter utan att bränna ut oss? Med större kunskap om hjärnan kan vi sträva mot bättre förutsättningar för en mentalt hållbar arbetssituation. Vilka vanor är förenliga med god hjärnhälsa och vilka ska vi hålla koll på för att inte bli offer för stress och press? Du får koll på våra diagitala beteenden, apparnas funktion, hur hjärnan fungerar och vad den behöver.

Om föreläsaren

Sissela Nutley är hjärnforskare vid Karolinska Institutet. Hon har disputerat inom kognitiv neurovetenskap med fokus på hjärnans utveckling och formbarhet. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom hjärnans lärande, uppmärksamhet och hur vi får till mental hållbarhet i digitaliseringens tid. Hon har också skrivit boken Distraherad - hjärnan, skärmen och krafterna bakom.

Anmälan

Anmäl dig på denna länk senast 1 mars. Antalet platser är begränsat. 

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan NaturvetarnaDIKFysioterapeuternaInsight ConsultingSveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).