Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Malmö

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-09-22 14:00
  • Slutar: 2017-09-22 16:30
  • Plats: Malmö
  • Lokal: Scandic Triangeln, Triangeln 2

Det effektfulla ledarskapet

Som ledare styr du över vad som händer under 35 procent av din arbetstid. 65 procent av tiden är det händelserna som styr dig.

Simon Elvnäs föreläser för oss om det effektfulla ledarskapet. Om ett medvetet ledarskap – där ledaren i stället för att göra mer av allt, gör mindre men rätt. Glöm effektiv. Bli effektfull.

Föreläsare

Simon Elvnäs är leg. arbetsterapeut, magister i ergonomi och doktorand vid KTH. Sedan 2010 driver han ett uppmärksammat forskningsprojekt som studerar det faktiska beteendet hos ledare och chefer.

Simon Elvnäs har i en världsunik forskningsstudie filmat hundratals ledare och kartlagt deras beteenden. Nu är han aktuell med första boken: Effektfull – detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast 7 september. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.