Den 3-23 maj kan du som är medlem rösta fram ombud till kongressen. Det gör du genom att logga in via ett mejl från Survey Generator. Tack för din röst!

Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Göteborg

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-02-24 14:00
  • Slutar: 2017-02-24 16:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Scandic Europa, Nils Ericsongatan 21

Chefen och medarbetare i ett nytt landskap

Vad krävs för det nya arbetslivet med ökad digitalisering och olika typer av arbetsplatser? Hur ser chefs- och medarbetarrollen ut i ett nytt landskap? Ska vi ha kontor? Hur ska de se ut? Vilka arbetstider mår vi bäst av? Och vad behöver man göra för att få människor med sig in i en genomgripande förändring?

Föreläsare Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser. Hon delar med sig av lärdomar, verktyg och resultat bland annat från det uppmärksammade initiativet ”Det Nya Arbetslivet” på Microsoft, där hon var marknadschef. ”Det Nya Arbetslivet” innebar radikala förändringar i såväl arbetssätt som kontorsutformning.

Du får också möjlighet att köpa Heléne Lidströms bok ”Det Nya Arbetslivet”.

Anmäl dig

Anmäl dig senast 8 februari. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.