Fråga oss här!
Vi erbjuder

Försäkring för företagare

Trygga din verksamhet. Vi erbjuder förmånliga företagarförsäkringar genom vår försäkringsförmedlare Akademikerförsäkring.

Akademikerförsäkring erbjuder dig som är företagare och medlem i Naturvetarna förmånliga försäkringar. Det finns två färdiga försäkringspaket att välja mellan beroende på vilken omfattning som passar dig och ditt företag bäst. Du kan välja mellan Large och XtraLarge beroende på vilken omfattning som passar dig och ditt företag bäst. Innehållet och premien anpassas efter din verksamhet.

Kostnadsfri rådgivning

Du får information om vilka försäkringar och förmåner som ingår i ett kollektivavtal för anställda, liksom vilka regelverk som gäller för egenföretagare. En rådgivning kan vara alltifrån 5-60 minuter lång beroende på hur många frågor du har, och hur väl insatt du är i ditt skydd.

Akademikerförsäkring är en försäkringsförmedlare som ägs av Naturvetarna och andra Sacoförbund. Företagsförsäkringen har tagits fram i samarbete med Svedea och den tecknas på deras webbplats.

Läs mer om företagsförsäkringen och ta del av den via Akademikerförsäkrings webbplats.

 

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies