Vi erbjuder
Några av Naturvetarnas studentmarknadsförare. Foto: Anna Ledin-Wiren

Studentmarknadsförare

Studentmarknadsförare ansvarar för marknadsföring och verksamhet riktad till Naturvetarnas utbildningsgrupper på ditt universitet.

Studentmarknadsförare är Naturvetarnas ansikte utåt på lärosätena. De är med och skapar förbundets framtid! Under rubrikerna för varje lärosäte kan du läsa mer om våra studentmarknadsförare.

"Ett väldigt roligt och bra extrajobb under studierna! Det bästa var att jag fick ett nätverk över hela Sverige. I arbetslivet har jag nu stor nytta av all erfarenhet!" //Sandra Lundahl, landskapsingenjör och studentmarknadsförare 2013-2016

Sök till studentmarknadsförare! 

Just nu söker vi studentmarknadsförare till Uppsala universitet, Linköping universitet, Umeå universitet, SLU Umeå, SLU Alnarp, Lunds universitet, Karolinska Institutet, Stockholms universitet, Göteborgs universitet SLU Strömsholm och Linnéuniversitetet.

Ansök till studentmarknadsförare här

Lunds universitet

Viktor Vallmark

Vad vill du arbeta med efter examen?

Jag vill jobba inom finansbranschen.

Vad intresserar dig mest i din utbildning?

Komplexiteten och att det känns som en skattjakt där jag letar efter lösningen. Det är väldigt stimulerande.

Varför engagerar du dig i Naturvetarna?

Dels för att facken utför en nödvändig tjänst i arbetslivet och dels för att kunna hjälpa och vara delaktig i förbättrandet av både min och andras utbildning.

Är det viktigt att engagera sig vid sidan av studierna?

I den branschen jag har tänkt jobba i är det viktigt att visa driv och att ha något som står ut jämfört med andra. Det är en tuff bransch men man får arbeta med de smartaste människorna i världen om man lyckas ta sig in.

Har du något tips till studenter som de kan göra för att öka arbetslivsanknytningen?

Leta extrajobb inom den bransch de vill jobba i. Söka sommarjobb inom sin bransch. Nätverka genom skola eller naturvetarnas evenemang. Vara aktiva på LinkedIn.

SLU Ultuna

Sara Pihl

Vad vill du arbeta med efter examen?

Min utbildning är så bred så jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig. Men det skulle vara väldigt roligt att jobba inom rådgivning till lantbrukare. Då skulle jag nog helst jobba med rådgivning inom idisslare.

Vad intresserar dig mest i din utbildning?

Det som intresserar mig mest är de djurslagsspecifika kurserna. Älskar att lära mig mer ingående om våra olika lantbruksdjur och det finns så otroligt mycket att lära sig. Djur är fantastiska!

Varför engagerar du dig i Naturvetarna?

Jag tycker Naturvetarna är väldigt kul att engagera sig i för att man får en mycket bättre bild på sin framtida arbetsmarknad samt att det är så många otroligt engagerade och roliga människor som man får träffa och arbeta med. Jag har alltid varit aktiv i kåren på SLU och gillar den sortens engagemang, naturvetarna liknar detta på så många sätt.

Är det viktigt att engagera sig vid sidan av studierna?

Jag tycker att det är viktigt för att jag personligen har ett behov av att ha engagemang utanför studierna. Sen tycker jag att det är väldigt viktigt att skapa sig ett nätverk inför framtiden och att skapa sig arbetslivsanknytning under studierna. Det finns många sätt att göra det på, men att engagera sig i sin campuskår eller Naturvetarna är ett väldigt smidigt och kul sätt att göra det på.

Har du något tips till studenter som de kan göra för att öka arbetslivsanknytningen?

Man kan engagera sig i sin kår, eller i Naturvetarna. Åka på många studiebesök tror jag är väldigt viktigt. Om man kan skaffa ett extrajobb inom sin bransch under utbildningen är det ett väldigt stort plus.

Josefine Jerlström

marknadsförare
08-466 24 29

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies