Frågor & svar
Kampanj

Alla förstår sig inte på ditt framtida yrke. Det gör vi

Vi är inte det största av fackförbunden — men vår kunskap om yrken inom naturvetenskap är definitivt störst. Vi kan ditt jobb och din bransch. Vi hjälper dig in i yrkeslivet till en trygg anställning med bland annat kollektivavtal och en bra karriärutveckling. Bli medlem hos Naturvetarna och få tillgång till allt som ger ett hållbart student- och arbetsliv! Medlemskapet är gratis under hela 2024 för dig som blir studentmedlem.

Bli medlem, 0 kr för studenter!

 

Naturvetarna - förbundet för dig som skapar världens framtid

Inom vårt förbund ryms allt från dietister och programmerare till biomedicinska analytiker och skogsmästare. Här får du som medlem service och verktyg för att utvecklas och känna dig trygg genom hela arbetslivet, alltid med vår expertis i ryggen. Vi hjälper till att spetsa din Linkedin-profil, granskar ditt CV och coachar inför arbetsintervjuer och lönesamtal. Välkommen in i Naturvetarna för att få en flygande start i din naturvetenskapliga karriär.

 

Rätt lön för ditt jobb

Vet du vilken lön du borde ha? Vi har specialistkompetens om löner inom just din bransch. I våra rapporter får du veta om du har rätt lön idag, eller vägledning kring lönekrav när du söker ditt första jobb, ladda ner lönerapporterna för 2023 nedan.

Välj lönerapport för din bransch

När du uppger din e-post godkänner du att de personuppgifter du lämnar lagras och kan användas för vidare marknadsföring och statistik.
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Senast uppdaterad: