Fråga oss här!
Vi erbjuder

Cv-coachning

Naturvetarnas egna karriärrådgivare coachar dig att kommunicera din kompetens, både formell och personlig. Du får tips om hur du lyfter fram det som gör just dig unik för det jobb du söker.

Vi rekommenderar att du först arbetar igenom ditt cv och personliga brev. Ta gärna del av våra tips och råd i vår Söka jobb-guide innan du skickar dina dokument till oss.

När du uppdaterat ditt cv, skicka det och eventuellt personligt brev till  karriar@naturvetarna.se. Bifoga gärna annonsen för jobbet du söker. Observera att mellan den 21 dec - 6 januari är vår Karriärservice stängd.

Om du inte har någon annons, skriv några rader om vilken typ av jobb du söker.

Skicka helst dina dokument i Word-format. 

Vi skickar vår återkoppling per mejl inom 10 arbetsdagar. Har du bråttom, skriv deadline för ansökan i mejlets ämnesrad så gör vi vårt bästa för att ge dig snabb respons. Vi eftersträvar att ge dig konstruktiv återkoppling som du kan använda även i framtida ansökningar.

I vår coachning fokuserar vi på innehållet och relevansen i dina ansökningsdokument, inte på rättstavning och grammatik, oavsett om språket är svenska eller engelska.

Om ditt cv är på engelska gör vi endast en bedömning av innehållet, inte en granskning av språket.

Senast uppdaterad: