Vi erbjuder

Viralgranskaren

Viralgranskaren – en konferens, en show, en upplevelse om källkritik du inte får missa!

  • Startar: 2017-11-21 13:00
  • Slutar: 2017-11-21 17:00
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Chinateatern

Vad är myt och vad är verklighet? Hur bedömer man trovärdigheten i information och vinklade budskap? Källkritik blir allt viktigare i dagens informationssamhälle. Missa inte chansen att vara på plats när några av Sveriges tyngsta medieprofiler debatterar detta glödheta ämne under ledning av komikerduon Rachel Mohlin och Mattias Konnebäck – kända från bland annat radioprogrammet Public Service.

Källkritik och faktagranskning - en grundbult inom god journalistik – har plötsligt blivit ett högaktuellt ämne, inte minst genom USA:s omstridde president Donald Trump, Brexit och den pågående integrationsdebatten. Med Viralgranskaren, vinnare av Stora Journalistpriset 2014, har Metro skaffat sig en framskjuten position inom området källkritik, där man under de senaste åren granskat och stuckit hål på ett stort antal virala nyheter.

Vem ska gå?

Beslutsfattare på olika nivåer inom privat och offentlig verksamhet. Efter succén med Källkritikens Dag ordnar vi nu en exklusiv konferens som vänder sig speciellt till dig som på det ena eller andra sättet arbetar med kommunikation - eller som bara är lite extra samhälls- och medieintresserad.

På detta event får du se och höra några av Sveriges mest färgstarka mediepersonligheter resonera runt källkritik utifrån deras specifika perspektiv och expertis – allt i en underhållande inramning.

Moderator: Konferensen modereras av Mattias Konnebäck och med framträdanden av imitatören och skådespelaren Rachel Mohlin.

Medlemsrabatt

Du har 62 % rabatt. ditt pris: 570 kr exkl. moms (ordinarie pris 1 499kr exkl.moms). Rabattkod är SACO2017.

Bokning av biljett kan göras 25 september - 20 november med reservation för eventuell slutförsäljning.

Se mer information och gör en bokning till Viralgranskaren

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies