Fråga oss här!
Vi erbjuder

Chefsfredag i Göteborg

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2018-10-12 14:00
  • Slutar: 2018-10-12 16:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3

Mer tillit, går det? 

Allt mer komplexa uppdrag inom olika verksamheter kräver ökat utrymme för professionen, mer tillit och dialog i stället för detaljstyrning och krånglig administration. Men vad innebär ökad tillit i praktiken?

Om föreläsaren

Peter Örn är författare, föreläsare och ledamot av flera styrelser. Hans senaste bok har titeln ”Prostatacancer – en bok om hopp”. Peter Örn är ordförande för Blekinge Tekniska Högskola och ledamot av Sidas styrelse. Han har tidigare bland annat varit chef för Svenska Röda Korset och VD för Sveriges Radio. Peter har också varit redaktör för Akademikerförbundet SSR:s debattbok ”Leda med tillit” som också kommer att delas ut till alla på chefsfredagen.

Anmäl dig på denna länk senast den 20 september. Begränsat antal platser.

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk Chefsförening, DIKFysioterapeuterna och Insight Consulting. Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Fler datum för Chefsfredag hittar du här.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies