Fråga oss här!
Vi erbjuder

Bli personligt hållbar - Utveckla din 3:e kompetens

Stress, tidsbrist och otillräcklighet har blivit normalläget för många. Hur kan du skapa en vardag som är hållbar på lång sikt?

  • Startar: 2019-05-02 16:30
  • Slutar: 2019-05-02 19:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Centralhuset Konferens, Nils Ericsonplatsen 4

Jobb och privatliv flyter samman i en alltmer digital och gränslös vardag. Frågan är inte längre OM det är ohälsosamt, utan HUR vi kan hålla avståndet till väggen. Det är hög tid att utveckla den tredje kompetensen.

Naturvetarna arbetar för att våra medlemmar ska må bra och vara hållbara både i arbetslivet och privat. Ett hållbart arbetsliv handlar inte bara om en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor, utan även om hur du som individ kan göra dig mer personligt hållbar i din vardag, oavsett var du jobbar.

Som en del i detta samarbetar vi med Hållbar Vardag, som arbetar för ökad personlig hållbarhet hos individer, familjer, arbetsgrupper och organisationer.

Under våren 2019 bjuder Naturvetarna, i samarbete med Hållbar Vardag, in dig som medlem till en serie seminarier och workshops i personlig hållbarhet på flera orter: Stockholm 15/3Uppsala 8/5, Göteborg 2/5 och Lund 4/6.

Ur innehållet:

  • Hur hamnade vi här?
  • Hur påverkas vi - på kort och lång sikt?
  • Hur navigerar vi i detta nya landskap?
  • Så utvecklar du din 3:e kompetens och blir mer personligt hållbar – på jobbet och hemma!

Eventen är kostnadsfria och exklusiva för dig som medlem.

Vi bjuder på kaffe från 16.30, seminariet startar 17.00. Tiden är inklusive paus med matig smörgås. 

Anmälan

Seminariet är fulltecknat med lång väntelista.

Om föreläsaren:

Anna Ahrenfelt är grundare och VD på företaget Hållbar Vardag vars vision är ett samhälle där alla gör medvetna val för en hållbar vardag. Anna är civilekonom men har ägnat sitt yrkesliv till utveckling av människor, grupper och organisationer både som anställd och som konsult.

Hitta hit

Centralhuset Konferens har gemensam entré med First Hotel G, ingång från utsidan av Centralstationsbyggnaden vid Nils Ericsonplatsen, mittemot köpcentrum Nordstan/Femman. Från hotellentrén tar du rulltrappan upp och i receptionen går du till vänster genom en glasdörr och över en gångbro. Konferensen har en egen reception som tar emot dig och visar till rätt lokal. Vi kommer även skylta med Naturvetarna.

Dela sida