Vi erbjuder

Informationsträff: Affärsmannaskap

Utbildningen "Affärsmannaskap för naturvetare" vänder sig till dig som vill komplettera din naturvetenskapliga utbildning! Vill du veta mer om utbildning? Vid informationsträffarna får du en introduktion till utbildningen. Du får också prata med kursansvarige Per Arvidson.

  • Startar: 2018-04-24 16:00
  • Slutar: 2018-04-24 17:00
  • Plats: Lund
  • Lokal: Meddelas senare

Utbildningen ökar dina möjligheter att kunna konkurrera om strategiska positioner. Du får erfarenhet av och kunskaper om hur företag eller annan affärsdrivande verksamhet fungerar strategiskt, organisatoriskt, ekonomiskt och affärsmässigt. Utbildningens röda tråd är att deltagarna skapar en affärsplan för den egna verksamheten.

Informationsträffar vid tre tillfällen

Du blir bättre på att formulera idéer och motivera dina projekt. /Per Arvidsson, forskare och kursansvarig

Skräddarsytt för naturvetare

Utbildningen är ett samarbete mellan Naturvetarna och Lunds universitet, specifikt framtaget för förbundets medlemmar. Det är nu dags för den sjunde omgången av denna utbildningen, som har blivit väldigt uppskattad för sitt innehåll och genomförande. Utbildningen går på kvartsfart under en termin och ger 7,5 högskolepoäng.

Utbildningen ges under fyra programträffar. Till varje programträff kopplas en meriterad gästföreläsare som är kvalificerad inom affärsmannaskap.

Genom utbildningen får deltagarna också ett nätverk bland naturvetare för fortsatt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Som medlem i Naturvetarna får du 15% rabatt på utbildningen.

Anna Karlsson på Equalis fick direkt nytta av utbildningen. Nu känner hon sig idag tryggare i sin roll som kvalitetschef. Läs intervjun med Anna Karlsson.

Datum för utbildningen

Programträff 1: 15-17 januari, start kl 13 den 15/1
Programträff 2: 8-9 februari
Programträff 3: 22-23 mars
Programträff 4: 24-25 maj

Mer information och anmälan till Affärsmannaskap för naturvetare

Länk till Lunds universitet med information och anmälan.
Intervju med kursansvarig Per Arvidson.
Sista anmälningsdag: 15 december.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies