Frågor & svar
Medlemsförmåner

Prenumerationer

Håll dig ajour med det som händer inom din bransch eller relevanta områden för ditt arbete. Som medlem får du kostnadsfria eller rabatterade prenumerationer, utöver medlemstidningen Naturvetaren.

Chefstidningen

Chefstidningen ger inspirerande läsning och konkreta tips på hur du kan fortsätta att utvecklas i ditt ledarskap. Tidningen är ett oberoende forum för ledarskaps-, HR- och organisationsfrågor och vänder sig till akademiker som är chefer. Tidningen ges ut 8 gånger per år.

Du som är chef får Chefstidningen kostnadsfritt. Tidningen skickas då automatiskt till dig. Om du är chef men inte meddelat Naturvetarna, gör det via denna länk.

Du som inte är chef kan prenumerera på Chefstidningen till 20 procent rabatt på ordinarie prenumerationspris. Mejla namn, personnummer och adress till prenumeration@akademssr.se för att ta del av erbjudandet. 

 

Driva Eget

Driva Eget är en digital tidning och plattform som ger dig tips och råd som förenklar ditt företagande. Exempelvis hur du ökar lönsamheten, får företagets pengar att växa, sänker skatten och hittar fler kunder.

Du som är företagare kan bli premiummedlem utan kostnad och får utan begränsning tillgång till hela Driva Egets plattform. Kontakta Naturvetarna för att ta del av erbjudandet. Du ska ha ditt företagande som huvudsyssla för att ta del av denna förmån. 

Gå in på Driva Egets webbsida för mer information. 

 

Forskning & Framsteg

Forskning & Framsteg bjuder på allt från rymdens gåtor och nya tekniska innovationer till medicinska upptäckter, naturens mysterier och den mänskliga hjärnan.

Du som är medlem får 20 % rabatt på ordinarie prenumerationspris. Till medlemserbjudandet för Forskning & Framsteg

Senast uppdaterad: