Fråga oss här!
Vi jobbar för

Det här händer just nu

För att få till en förändring satsar vi på ett intensivt utåtriktat arbete där vi för dialog med verksamhetsledningar och medlemmar på landsting och regioner.

Våren 2019

Under våren kommer vi att besöka regioner runt om i Sverige. I maj besöker vi fyra platser i Stockholmsområdet; Södersjukhuset den 2 maj, Karolinska universitetssjukhus i Huddinge den 7 maj, Danderyds sjukhus den 8 maj och Karolinska universitetssjukhus i Solna den 9 maj.  Den 23 maj besöker vi Region Värmland. Vi uppdaterar denna sida löpande och nya platser och datum tillkommer.  

Läs mer om inspirationsföreläsning med Gunnel Ryner och anmäl dig för lunch här. 

Visby lasarett den 7 mars

Den 7 mars besökte vi Region Gotland och Visby lasarett. Vi pratade om framtidens vård och kompetensförsörjning inom regionen och rubriken för dagen var "Så får du den utveckling du behöver inom hälso- och sjukvården". I vår profilerade monter träffade vi både medlemmar och icke-medlemmar. 

Hallands sjukhus 3 december

Den 3 december besökte vi Hallands sjukhus. Vi hade ett presentationsbord i sjukhusentrèn Hallands sjukhus Halmstad, besökte arbetsplatser, arrangerade en inspirationsföreläsning av Gunnel Ryner och information om Naturvetarna. samt höll medlemsmöten och träffade chefer. 

Läs mer om besöket i Halland här

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies