Fråga oss här!
Vi jobbar för

Det här händer just nu

För att få till en förändring satsar vi på ett intensivt utåtriktat arbete där vi för dialog med verksamhetsledningar och medlemmar på regioner.

Hösten 2019

Under hösten kommer vi besöka våra medlemmar i två regioner, Dalarna och Östergötland. Vi kommer bjuda på lättare lunch och föreläsning, samt synas i offentliga miljöer och besöka våra medlemmars arbetsplatser. 

Anmäl dig till: 

 

Detta har vi gjort

Satsningen på hälso- och sjukvården startade i Halmstad och Hallands sjukhus den 3 december förra året. Där fanns vi på plats i sjukhusentrèn, vi besökte arbetsplatser, arrangerade en inspirationsföreläsning av Gunnel Ryner samt höll medlemsmöten och träffade chefer. 

Under våren 2019 besökte vi Region Gotland, Region Stockholm (Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge) samt Region Värmland. Vi har funnits på plats vid sjukhusens entréer, haft inspirationsföreläsningar med titlar som "Så får du den utveckling du behöver inom hälso- och sjukvården" och "Utan dina styrkor stannar verksamheten" och pratat om framtidens vård och kompetensförsörjning. Vi har också besökt våra medlemmars arbetsplatser och fört dialog med chefer.  

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies