Fråga oss här!
Vi jobbar för

Det här händer just nu

För att få till en förändring satsar vi på ett intensivt utåtriktat arbete där vi för dialog med verksamhetsledningar och medlemmar på landsting och regioner.

Satsningen på hälso- och sjukvården startade i Halmstad och Hallands sjukhus den 3 december förra året. Där fanns vi på plats i sjukhusentrèn, vi besökte arbetsplatser, arrangerade en inspirationsföreläsning av Gunnel Ryner samt höll medlemsmöten och träffade chefer. 

Under våren har vi besökt Region Gotland, Region Stockholm (Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge) samt Region Värmland. Vi har funnits på plats vid sjukhusens entréer, haft inspirationsföreläsningar med titlar som "Så får du den utveckling du behöver inom hälso- och sjukvården" och "Utan dina styrkor stannar verksamheten" och pratat om framtidens vård och kompetensförsörjning. Vi har också besökt våra medlemmars arbetsplatser och fört dialog med chefer.  

I höst kommer vi att fortsätta vår satsning med fler besök i andra regioner. Mer information kommer efter sommaren. 

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies