Fråga oss här!
Vi erbjuder

Tidningen Naturvetare

Tidningen Naturvetare är din medlemstidning. Vi skriver om naturvetare och aktuella ämnen som rör deras profession, karriär och arbetsmarknad.

Naturvetare ges ut sex gånger per år och innehåller djuplodande och inspirerande reportage, samt det senaste från naturvetares arbetsmarknad och karriär. Fokus ligger på forskning, bransch, karriär, vetenskap och ledarskap. Du möter agronomer, biologer, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, jägmästare, kemister och meteorologer, för att nämna några yrkesgrupper.

Upplagan är 32 500 och kontrollerad av TS (läs mer om TS här).

 

Prenumerera på Naturvetare

Om du inte är medlem i Naturvetarna kan du fortfarande prenumerera på magasinet. För dig som vill du veta vad som är hett inom inom life scince, jord- och skogsbruk, geovetenskap, IT och telekom samt miljöområdet så är Naturvetare en tidning för dig.

Priset för en årsprenumeration är 500 kronor inklusive moms. Du anmäler dig som prenumerant genom att kontakta Naturvetares redaktion.

Du kan även bläddra i tidningen på issuu.com/naturvetare

 

Vill du annonsera i tidningen?

Här finns information om annonsering.

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies