Fråga oss här!
Vi erbjuder

Ny på Naturvetarna: Josefine Jerlström

Lokalföreningsrekryterare, bildar och stöttar Akademikerföreningar på företag inom life science, kemibranschen, skogsindustrin, jord- och skogsbruk.

Publicerad: Uppdaterad:

Utbildning: Agronom – husdjur, examen 2014.

Familj: Sambo med Dennis som driver eget företag inom jakt- och viltvård. Tre hundar och en katt.

Gör en ledig lördag: Långpromenad med hundarna, följt av en härlig brunch med min sambo. Jobb i eget företag som rådgivare mot slakterier. Sedan äntligen tid för en sväng på stan med tjejerna. På kvällen blir det vildsvinsjakt och mysmiddag med min familj. Avrundar dagen med en rolig film och massa popcorn.

3 snabba

1. Vad driver dig i jobbet?

– Att träffa nya människor. Mitt hjärta slår dubbla slag när jag känner att det jag jobbar med gör skillnad för andra. Därför är det här jobbet helt perfekt för mig.

2. Ditt bästa karriärtips?

– Jobba med det du brinner för. Följ din magkänsla och sök de jobb som du verkligen vill ha och inte bara sådana som din yrkesgrupp normalt arbetar med. Var envis och ge inte upp.

3. Boktips?

– Make Waves av Patti Johnson. Läser den just nu och den handlar om hur man kan förändra sitt liv genom att följa den "våg"som man är bäst på. Jättebra bok som inspirerar och ger nya perspektiv på livet.