Fråga oss här!
Vi erbjuder
Ekotoxikologen Ulrika Bernhardt skrev konsultavtal på avtal24.se och är nöjd med tjänsten.

Ulrika säkrar uppdraget med avtal

Företagaren och naturvetaren Ulrika Bernhardt tog hjälp av juristbyrån avtal24 när hon skulle skriva avtal med en kund. Nu känner hon sig trygg med att inga missförstånd ska uppstå och att avtalet är juridiskt korrekt.

Publicerad: Uppdaterad:

Tack vare Naturvetarnas samarbete med avtal24 kan företagsmedlemmar utan kostnad få hjälp att skriva konsultavtal.

– Jag var på gång att skriva ett avtal med en av mina kunder och blev osäker på vad det skulle innehålla. Jag sökte runt på Naturvetarnas webbplats och hittade det jag behövde.

Varför är det så viktigt med bra avtal?

– Det är till nytta för både konsulten och kunden. Det förtydligar vad var och en förväntas göra och vilka skyldigheter vi har gentemot varandra. Med bra avtal kan man undvika missförstånd och att konflikter uppstår.

Hur fungerar tjänsten?

– På webben väljer man vilken typ av avtal som ska skrivas. Sedan fyller jag i allt från fakta om beställaren och kunden till uppdragets längd och omfattning. Vissa frågor fick jag inte svar på i mallen och då ringde jag och fick bra hjälp via telefon för att komma vidare.

Vad tyckte du om tjänsten?

– Den var bra och enkel att använda. Jag utgick från en mall, där jag skrev in vad som gällde för det aktuella uppdraget. En fördel var att ha uppdragsbeskrivningen som bilaga som jag kunde göra klart vid ett senare tillfälle.

Har du använt avtal24 till annat?

– Jag har skrivit en offert och fick veta hur den skulle utformas för att den skulle vara juridiskt korrekt. Bland annat fick jag hjälp att lägga till en klausul, som innebar att jag bara kunde ta uppdraget om jag hade tidsmässiga resurser.

Kan du rekommendera avtal24 för andra?

– Ja absolut. Det kändes lite lyxigt att kunna sitta en sen kväll när de flesta har stängt. Det var också lätt att få hjälp via deras kundtjänst.

Till vardags är Ulrika Bernhardt ekotoxikolog och driver konsultföretaget Bit of mind. Hon arbetar med kvalitetssäkring och miljöfrågor inom främst läkemedelsbranschen.

Naturvetarnas företagarmedlemmar har möjlighet att kostnadsfritt skriva företagaravtal, testamente och äktenskapsförord på avtal24.se, alternativt till hälften av ordinarie pris med hjälp av jurist. Det ingår även 30 minuter kostnadsfri inledande rådgivning över telefon med jurist, samt 20 procent rabatt på övriga avtal. Läs mer om erbjudandet här.

Johanna Rösth

kommunikatör
08-466 24 57

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies