Fråga oss här!
Vi erbjuder

Skriv testamente genom Naturvetarna

Nu kan du som är medlem i Naturvetarna skriva testamente utan kostnad. Förmånen erbjuds genom ett samarbete med juristbyrån avtal24 och gäller året ut.

Publicerad: Uppdaterad:

Har du funderat på vad som händer din familj och dina närmaste om det värsta skulle hända? En tanke många undviker. Men det finns goda skäl att tänka till och skriva testamente så att dina önskemål blir tillgodosedda om du skulle gå bort.

Gifta ärver i normalfallet varandra, men finns det till exempel bonusbarn eller bonusföräldrar med i bilden blir det genast lite mer komplicerat. Då är det bra med ett testamente.

I augusti börjar dessutom EU:s nya arvsordning att gälla. Den innebär att den avlidnes hemvist istället för medborgarskap avgör vilket lands lag som ska styra arvets fördelning och hur hela processen ska gå till. Finns inget testamente fördelas arvet enligt det aktuella landets arvsordning. Och då kanske det inte alls blir enligt den avlidnas önskemål. Ett testamente säkrar den avlidnas vilja om arvets fördelning.

Som medlem kan du fram till årsskiftet skriva testamente online kostnadsfritt eller till hälften av ordinarie pris med jurist, samt skriva övriga avtal till 20 procent rabatt.

Ta del av erbjudandet på www.avtal24.se/naturvetarna.

Har du frågor om svenska arvsregler kan du kostnadsfritt ringa till juristbyrån avtal24 på 0771 24 00 24 eller mejla till naturvetarna@avtal24.se. De hjälper dig att få klarhet i vad som gäller för just dig och kan upprätta ett svenskt testamente vid behov.

Läs mer om testamente här

Läs mer om EU:s nya arvsordning här

 

Trygga ditt företag – skriv företagaravtal

Du som är företagare kan även kostnadsfritt skriva bland annat företagaravtal och äktenskapsförord på avtal24.se.

Läs mer om erbjudandet för företagare här

Johanna Rösth

kommunikatör

Kommentarer

Kommentera
Tack för din kommentar