Vi erbjuder

Samarbete med Sustainergies

Naturvetarna har inlett ett samarbete med den ideella organisationen Sustainergies. Syftet är att erbjuda naturvetarstudenter som är intresserade av hållbarhet bättre möjligheter att förbereda sig inför arbetslivet.

Publicerad: Uppdaterad:

Sustainergies är Sveriges främsta plattform för näringsliv, akademi och studenter som vill samarbeta kring hållbarhet. De erbjuder exempelvis jobb för studentkonsulter, casetävlingar, rekryteringar för praktik- och studentjobb, workshops och mentorskapsprogram. Verksamheten startades 2009 och finns i hela landet.

Samarbetet kommer att öppna många möjligheter och redan i oktober kommer vi gemensamt att bjuda in naturvetarstudenter att delta i tävlingen Sustainergies Cup. Här presenteras tre hållbarhetsutmaningar från verkliga företag och organisationer och vinnarna får prispengar och värdefulla meriter för framtiden. Förra året handlade det exempelvis om att hjälpa SJ att göra det mer attraktivt att resa med tåg, samt med NCC utforska hur byggarbetsplatser bättre kan bidra till det lokala samhället.

Även du som yrkesverksam naturvetare kommer att kunna ta hjälp av Sustainergies, exempelvis för att skapa smidiga samarbeten med studenter för din arbetsplats.
Mer information här http://sustainergies.se/.

Marita Teräs

utredare
08-466 24 81

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies