Fråga oss här!
Vi erbjuder

Nya Chefstidningen inspirerar naturvetare

Från och med augusti gör vi medlemskapet för dig som chef ännu mer attraktivt. Alla chefer som är medlemmar i Naturvetarna får den nya Chefstidningen hem i brevlådan. 

Publicerad: Uppdaterad:

Med åtta nummer per år erbjuds du utan kostnad den viktigaste tidningen för chefer. Den går både på djupet med inspirerande läsning och ger konkreta tips på hur du kan fortsätta att utvecklas i ditt ledarskap. Chefstidningen är ett oberoende forum för ledarskaps-, HR- och organisationsfrågor och vänder sig till akademiker som är chefer.

Du som är medlem i Naturvetarna och har en chefsbefattning med ansvar för personal, budget och verksamhet får tidningen kostnadsfritt. Om du är chef men inte får tidningen, måste du anmäla att du är chef till oss via detta formulär.

Är du inte chef erbjuds du att prenumera på Chefstidningen med en rabatt på 20 procent (normalpris 595 kronor per år). Mejla din adress och personnummer till prenumeration@akademssr.se. Ange att du är medlem i Naturvetarna.

Lars-Erik Liljebäck

chefredaktör
08-466 24 19

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies