Fråga oss här!
Vi erbjuder

Vi coachar dig på LinkedIn

För den som söker nya utmaningar i arbetslivet kan LinkedIn, världens största verktyg för jobbmatchning och rekrytering, öppna nya dörrar. Naturvetarna lanserar nu tjänsten LinkedIn-coachning för att stödja medlemmar att bli mer synliga och knyta nya kontakter.

Publicerad: Uppdaterad:

– Vi ser att allt fler jobb förmedlas via digitala kanaler som LinkedIn. För att ytterligare stärka våra medlemmar i jakten på nya karriärmöjligheter satsar vi nu på att coacha dem till hur de blir mer sökbara och attraktiva på LinkedIn för arbetsgivare och rekryterare, säger Christel Lindgren, chef för karriär och arbetsmarknad på Naturvetarna.

LinkedIn har idag mer än 2 miljoner svenska medlemmar och är världens största verktyg för jobbmatchning och rekrytering. Med en välslipad profil kan jobbet hitta dig istället för tvärt om.

Naturvetarnas nya tjänst fokuserar på att definiera individens målsättning med att finnas på LinkedIn och hur man optimerar sin närvaro för att uppnå målen. Fokus ligger också på hur man via LinkedIn bevakar sin arbetsmarknad och håller sig uppdaterad om omvärlden.

– Styrkan ligger i att det är våra egna coachutbildade karriärrådgivare som håller i tjänsten. Naturvetarna är förbundet med experter på just naturvetares arbetsmarknad, säger Christel Lindgren.

LinkedIn-coachningen kan bokas via Naturvetarnas webbplats och vänder sig till alla medlemmar som är intresserade av att expandera sitt professionella nätverk och samtidigt bli mer synliga för både arbetsgivare och rekryterare. Även företagare har nytta av att optimera sin närvaro på LinkedIn både för att förstärka sin expertis och att marknadsföra sin verksamhet. Allt som behövs är en existerande LinkedInprofil.

Läs en intervju med Alexandra Brinkåker som provat den nya tjänsten här.

Läs mer om och boka LinkedIn-coachning här.

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies