Fråga oss här!
Vi erbjuder

Möt oss i vår nya lokal i Lund!

Vi vill kunna träffa så många medlemmar som möjligt i personliga möten. Därför satsar Naturvetarna nu på att förstärka vår närvaro i södra Sverige.

Publicerad: Uppdaterad:

– Efterfrågan på våra tjänster har ökat i framförallt södra Sverige. Därför har vi valt att stärka upp vår verksamhet i Lund. Att kunna möta fler medlemmar ansikte mot ansikte hoppas vi kommer skapa ett större mervärde för våra medlemmar, säger Helena Nicklasson, förbundsdirektör på Naturvetarna.

I Lund kommer verksamheten främst vara inriktad på karriärservice. Karriärrådgivning, intervju- och cv-coachning, karriärprofilanalys samt coachning i lönesamtal kan nu erbjudas i ett personligt möte i vår lokal i Ideon Science Park i Lund. Även vår specialiserade rådgivning för chefer, företagare, doktorander och studenter med fokus på karriärfrågor finns tillgänglig i Lund. Lokalen kommer också att användas av Naturvetarnas ombudsmän för bland annat medlemsmöten.

– För att finnas nära våra medlemmar är målsättningen även att öka närvaron i och utbudet av seminarier och aktiviteter i regionen, säger Johan Runesson som är karriärrådgivare på Naturvetarna med säte i Lund.

Vill du boka personlig karriärrådgivning i Lund kontaktar du oss som vanligt via formulär på webben eller på karriar@naturvetarna.se.

Johanna Rösth

kommunikatör

Kommentarer

SandraN 2015-01-19

Låter finemang med ett lokalt kontor. Närhet är bra!! Välkomna till Skåne och Öresundsregionen!!

Anki 2015-01-16

Jättebra att ni finns i Lund nu. Jag hade uppskattat jättemycket om ni även anordnade kurser i Lund. Jag vill gå er kurs för fackliga förtroendevalda men det är långt till Nacka!
Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies