Fråga oss här!
Vi erbjuder

Johan Ahlgren ny marknads- och kommunikationschef

Johan Ahlgren har tillträtt som ny marknads- och kommunikationschef hos Naturvetarna. Han har en gedigen bakgrund inom kommunikation och marknad, både från näringslivet och den offentliga sektorn.

Publicerad: Uppdaterad:

- Det ska bli spännande att jobba på ett modernt fackförbund som så tydligt stöttar varje enskild individ, säger Johan Ahlgren.

Han leder förbundskansliets marknads- och kommunikationsavdelning med ansvar för varumärke, intern och extern kommunikation, marknadsföring och medlemsrekrytering. Han ingår även i förbundets ledningsgrupp.

Johan Ahlgren har en bred och gedigen bakgrund inom kommunikation, PR och marknad. Han har bland annat varit informations-/kommunikationschef i Arbetsmiljöverket, Försäkringskassan, Apoteket och senast vid Högskolan i Gävle. Dessutom har han arbetat med kommunikation i Nordbanken, Vasakronan och Stockholms stad.

- Med Johan Ahlgren får vi en driven marknads- och kommunikationschef. Han har en lång vana vid varumärkesarbete och är en erfaren strateg, egenskaper som bidrar till att utveckla vår kommunikation till medlemmar och övriga målgrupper, säger förbundsdirektör Helena Nicklasson.

Naturvetarna växer och är inne i en spännande utvecklingsfas med fokus på förbundets och medlemmarnas position i framtiden.

- Naturvetarna är ett modernt fackförbund med en tydlig ambition att mer än i dag vara ett förbund som stöder varje enskild individ. Det är en positionsförflyttning som ställer höga krav på kommunikationen. Ett utvecklings- och varumärkesarbete som det blir mycket inspirerande att driva tillsammans med övriga medarbetare, säger Johan Ahlgren.

Johan Ahlgren efterträder Erik Palmqvist som blir administrativ chef.

För vidare information, kontakta:
Helena Nicklasson, förbundsdirektör, 073-366 24 36
Johan Ahlgren, marknads- och kommunikationschef, 073-719 20 05

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies