Fråga oss här!
Vi erbjuder

Bli regionalt skyddsombud

Vill du arbeta för en bättre arbetsmiljö och tycker om att träffa nya människor i din vardag? Sök då uppdraget som Regionalt skyddsombud till Linköping och Norrköpings kommuner, samt Uppsala och Stockholms län.

Publicerad: Uppdaterad:

Vi är fyra Sacoförbund, Civilekonomerna, Jusek, Naturvetarna och Sveriges Ingenjörer, som söker dig som vill ta ett uppdrag som Regionalt skyddsombud. Vi söker nu ett Regionalt skyddsombud till Linköping och Norrköping kommuner samt Uppsala och Stockholms län.

Uppdraget som Regionalt skyddsombud innebär en arbetsinsats om 40 procent av en heltid, dvs. ca 16 timmar per vecka. Du har enligt lag rätt till tjänstledighet för uppdraget med bibehållna anställningsvillkor och därutöver kommer du att få ett arvode.

Vi söker dig som är fackligt förtroendevald och har ca fyra års erfarenhet av fackligt arbete och arbetsmiljöarbete sedan tidigare, antingen inom den privata eller offentliga sektorn. Du ska ha lätt för att kommunicera med både arbetsgivare och medlemmar på arbetsplatsen.

Du ser en spännande utmaning i att öka insatserna för våra förbunds medlemmar när det gäller deras arbetsmiljö. Det är ett självständigt uppdrag där du möter många nya människor i sin vardag.

De prioriterade branscherna är Bemanning, IT, konsultverksamhet, Handel och tjänster, Life science- företag samt organisationer.

Läs hela annonsen här

Läs mer om vad de Regionala skyddsombuden gör här

Här kan du läsa en intervju med ett tidigare regionalt skyddsombud.

Du är välkommen med din ansökan till Mats Rosén på Sveriges Ingenjörer, mats.rosen@sverigesingenjorer.se.

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies