Vi erbjuder
I Pridevimlet 2014 fanns fysikern Leo Wallin och Naturvetarnas ordförande Ivar de la Cruz

Alla ska kunna vara sig själv på jobbet

Kunskap och kompetens ska löna sig på jobbet, oavsett kön, etnicitet eller sexuell läggning. Naturvetarna deltar på Pridefestivalen 2015. Kom förbi oss i Pride Park eller häng med oss i Pride Paraden!

Publicerad: Uppdaterad:

– Naturvetarna deltar på Pride för att visa att vi tar ställning för allas lika värde och för att träffa medlemmar. Vi är också där för att lära oss mer om hbtq-frågor och hur vi kan jobba mer med detta inom förbundet och Saco-samarbetet. Alla ska kunna vara sig själv på jobbet, säger Anna Centerdal, ombudsman på Naturvetarna.

Kom och träffa Naturvetarna och andra förbund i Sacos tält i Pride Park på Östermalms IP (29 juli till 1 augusti). Ställ frågor som rör arbetslivet och diskutera frågan Vad gör att du kan vara dig själv på jobbet? Det krävs Pride-pass för att besöka tältet.

Du är också välkommen att hänga med Naturvetarna och Saco i Pride Paraden den 1 augusti. Start är kl. 13 från Hornsgatan men Sacos startnummer kommer troligtvis bli mot slutet, vilket betyder att det kan dröja 1-2 timmar innan vår grupp får gå. Alla är välkomna!

Ta gärna en Naturvetar-knapp som vi kommer dela ut i Pride Park-tältet (Pride-pass krävs), eller skicka ett sms till Anna Centerdal, ombudsman på Naturvetarna, för att mötas upp och få en. Telefonnummer är 073-719 20 07.

Saco finns också på plats och håller i seminarier och aktiviteter under veckan. Se hela programmet här.

Johanna Rösth

kommunikatör
08-466 24 57

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies