Fråga oss här!
Vi erbjuder
Naturvetarnas ordförande Ivar de la Cruz går i täten för ett tolerant arbetsliv.

Naturvetarna gick prideparaden

Det var festligt och glatt på Stockholms gator i lördags. Över en halv miljon människor lyfte fram Prideparaden som ringlade sig fram i city. Naturvetarna tar tillsammans med Saco ställning för ett tolerant samhälle där alla kan vara sig själva på jobbet.

Publicerad: Uppdaterad:

Kan du vara dig själv på jobbet? Kommentera gärna nedan.

Läs mer på www.saco.se/sacopride

Kommentarer

Jonas M 2014-08-20

Naturligtvis ska ingen diskrimineras för sin sexuella läggning men man kan faktiskt fråga sig vad "vara sig själv på jobbet" betyder i detta sammanhang. Det anses väl inte vara god kutym att diskutera sitt sexliv med arbetskamraterna eller att leva ut sin sexualitet på jobbet vare sig man är heterosexuell, bi - eller homosexuell? De anställdas sexualitet är en privat angelägenhet som inte arbetsgivare och/eller arbetskamrater har något med att göra.

Gunnar i Skåne 2014-08-15

Självklart att ingen ska diskrimineras pga sexuell läggning. Men på jobbet är jag nog tacksam om kollegorna undviker att leva ut sin sexualitet oavsett om den är homo eller hetero eller något annat.
Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies