Vi erbjuder

Naturvetare invald i Sveriges största fackliga studentorganisation

Peter Solsjö, medlem i Naturvetarna, blev under söndagen invald till Saco Studentråds styrelse. Det innebär att han representerar de 100 000 studenter som är medlemmar i Sacoförbunden.

Publicerad: Uppdaterad:

Valet ägde rum på Saco Studentråds kongress, som hölls den 29 november – 30 november på Bosön i Lidingö. Under kongressen antogs fokusfrågan Ingen ska ångra sin utbildning- en nollvision för stärkt arbetsanknytning i högskolan.

– Som student tycker jag att det är viktigt att vara med och påverka min framtid. Saco Studentråd är en viktig aktör i frågor om jobb och utbildning så det är en perfekt organisation att engagera sig i för att göra skillnad, säger Peter.

Saco Studentråd är Sveriges största studentfackliga centralorganisation, och samlar 100 000 studenter uppdelade i 19 medlemsförbund i Saco. Organisationen arbetar med frågor som rör kopplingen mellan utbildning och arbetsmarknaden.

Läs mer om Saco studentråd

Läs mer om Naturvetarnas studentråd där Peter Solsjö är ledamot.

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies