Fråga oss här!
Vi erbjuder

Månadens fråga: Vilket är ditt mål för 2015?

Att sätta upp mål är en bra metod för att kunna utvecklas. Det gäller även utanför jobbet och kan handla om allt från att göra drömresan till att oftare träffa sina vänner. Nu undrar vi vilka dina mål är för nästa år.

Publicerad: Uppdaterad:

Mentala coachen Stig Wiklund visar hur man kan tänka för att nå sina mål. 

Lars-Erik Liljebäck

chefredaktör

Kommentarer

Albert 2015-01-09

Mitt jobbmål är att fortsätta ligga på topp och att inte vila på hanen. Är på en relativt ny arbetsplats och får väldigt mycket positiv feedback. Då är det lätt att man slappnar av och blir bekväm tänker jag. Privat vill jag få grepp om ekonomin och bli mera sparsam, i detta ligger också i att konsumera mindre, och i så fall köpa second hand i först hand. Bra för plånboken och miljön.

Linn 2015-01-08

Mina mål är att stressa mindre hemma och sluta oroa mig över små saker. Konsumera mindre och använda cykeln mer än bilen.

Helena 2015-01-04

Mitt mål är att få fatt i ett jobb som jag trivs med som varar längre än fältsäsongen. Privat vill jag skaffa mig en trädgård.

Frida HJ 2014-12-18

Att utvecklas i min relativt nya roll som vetenskapsjournalist och kommunikatör. Jag vill lära mig mer och få fler uppdrag och på så sätt informera allmänheten om all spännande forskning och vetenskap som finns.

tijej 2014-12-18

Jag ska förbereda mig så att livet som pensionär blir så bra som möjligt.
Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies