Vi erbjuder
Helen Petersson är en av medlemmarna som gått kursen Affärsmannaskap för naturvetare.

Kurs i affärsmannaskap

Allt fler naturvetare vill konkurrera om strategiska positioner inom affärsdrivande verksamheter. Därför har Naturvetarna tillsammans med Lunds universitet tagit fram utbildningen Affärsmannaskap för naturvetare. I maj bjuder vi in till informationsträffar för att berätta mer om utbildningen!

Publicerad: Uppdaterad:

Affärsmannaskap för naturvetare ger deltagarna kunskap om hur företag eller annan affärsdrivande verksamhet fungerar strategiskt, organisatoriskt, ekonomiskt och affärsmässigt. Under utbildningen kommer du att arbeta med att skapa en affärsplan som utgår från din egen verksamhet.

Vad är bäst med utbildningen?

– Att skriva en affärsplan, marknadsföring och att lära sig tolka siffrorna i balansräkningar och årsredovisningar. Sådant kunde jag inte innan. En fördel var också att utbildningen var skräddarsydd för naturvetare och på rätt nivå, säger Helen Petersson, tidigare utbildningsdeltagare.

Läs mer om hur Affärsmannaskap visade Helen vägen till nytt jobb.

Affärsmannaskap för naturvetare startar den 8 oktober 2014 och pågår fram till 20 mars 2015. Vid fyra tillfällen träffas deltagarna i Stockholm och Lund. Mellan varje programträff genomför deltagaren eget arbete på hemmaplan, motsvarande ca 6 timmar i veckan.

Naturvetarna har i samarbete med Institutionen för Service Management vid Lunds universitet tagit fram utbildningen. Naturvetarnas medlemmar får därför rabatterad avgift.

Läs mer om utbildningen

 

Är du nyfiken på utbildningen?

Välkommen på informationsträffar om Affärsmannaskap för naturvetare. På informationsträffen får du information om kursen och exempel på vad den innehåller. Här hittar du datum till aktuella informationsträffar.

Johanna Rösth

kommunikatör
08-466 24 57

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies