Vi erbjuder

Valet av kongressombud klart

Nu är valet av kongressombud avslutat. Se vilka som representerar dig på Naturvetarnas kongress den 9-10 november!

Publicerad: Uppdaterad:

Kongressombuden och suppleanter presenteras efter antal erhållna röster i fallande ordning. Om något av de ordinarie ombuden lämnar återbud, kallas en suppleant in.

Valda kongressombud och suppleanter i:

Vad gör kongressombuden?

Kongressombuden får rösta på propositioner och motioner, samt välja ny styrelse.  Alla medlemmar i Naturvetarna har haft möjlighet att nominera kongressombud mellan den 1 mars och den 25 april och valet av kongressombud avslutades den 31 maj. 

 

Om Naturvetarnas kongress

Kongressen är Naturvetarnas högsta beslutande organ och forumet där du som medlem kan påverka vilka frågor som du tycker att förbundet ska driva under de kommande tre åren. Då kommer en ny styrelse att väljas och förbundets övergripande inriktning och prioriteringar de kommande tre åren kommer att utstakas.

Att skriva en motion med dina förslag på vad Naturvetarna ska arbeta med är ett bra sätt för medlemmar att påverka Naturvetarnas verksamhet.

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies