Vi erbjuder
Nöjda deltagare från förra omgången av kursen.

Spetsa din karriär med affärsmannaskap

Det finns några platser kvar till nästa omgång av affärsmannaskap för naturvetare. Du får den pusselbit som gör att du kan konkurrera om de strategiska jobben. Anmäl dig senast 31 augusti.
Publicerad: Uppdaterad:

–  Utbildningen ger en bra överblick över chefsrollen och inte minst förstår jag ekonomerna bättre nu, säger geolog Matz Jönsson, som gick den första omgången.

Tipsar andra

Susanne Wallenborg på GE Healthcare är lika entusiastisk.
– Jag har redan rekommenderat utbildningen till andra.  Jag fick grepp om den finansiella terminologin och ökade min medvetenhet om ekonomi och affärsstrategi.
Båda gillar upplägget med några regelbundna utbildningsträffar i form av internat och uppgifter däremellan.
– Intressant att möta andra naturvetare och diskutera den här typen av frågor, säger Matz Jönsson.
Affärsmannaskap ges på distans och sträcker sig över ett halvår. Anmäl dig direkt, så är du säker på en plats. Hittills har alla omgångar varit fulltecknade. Sista anmälningsdag är 31 augusti.

MBA light

Utbildningen ger 7,5 högskolepoäng och kan beskrivas som en MBA light, master of business administration.
– Vi har plockat russinen ur en MBA och anpassat den till naturvetare. Tanken är att deltagarna direkt ska kunna tillämpa kunskaperna i den egna verksamheten och utveckla den, säger Anders Dackehed vid Lunds universitet.

Start 10 oktober

Den första programträffen äger rum 10 oktober 2012 i Lund. Då är temat startegiskt tänkande och affärsmässiga beslut. 22-23 november flyttar man till Stockholm och lär sig affärsidé, organisation och marknadsstrategi. Därefter återstår två träffar, en i Stockholm i november och slutligen i Lund i februari.
Utbildningen är framtagen av Lunds universitet i samarbete med Naturvetarna.

Läs mer och anmäl dig.

Lars-Erik Liljebäck

chefredaktör
08-466 24 19

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies