Vi erbjuder

Nu är studentrådets e-kongress igång!

Nu har Naturvetarnas studentråds första e-kongress startat. Läs vad studentrådet föreslagit att de ska jobba med det kommande året och var med och diskturera vilka frågor som är viktiga för dig. Du som är student hittar en inbjudan till forumet i din inkorg.
Publicerad: Uppdaterad:

Kongressperioden för Naturvetarnas studentråd är öppen från den 22 till 28 oktober. Då ska ny styrelse väljas och beslut kring propositioner tas.

Läs handlingarna inför Studentrådets kongress

Diskussion och röstning sker på Voteit.se. En inbjudan till forumet har skickats till din e-postaderss. Om du inte fått en inbjudan, kontakta Klara Rapp på klara.rapp@naturvetarna.se.

Varje dag under kongressperioden är avsatt för att diskutera och hantera specifika frågor, så kolla dagordningen för att veta när just din hjärtefråga behandlas.

Manual till Voteit samt dagordning för studentrådets kongress

Resultaten av valet kommer att publiceras på webben den 31 oktober.

 

Ordlista

Kongress: Är Naturvetarnas Studentråds högsta beslutande organ. Alla studentmedlemmar i Naturvetarna har möjlighet att rösta.

Motion: Förslag från studentmedlemmar i Naturvetarna till kongressen.

Proposition: Förslag från Naturvetarnas Studentråds styrelse till kongressen. Det kan vara verksamhetsplan, förslag på fokus fråga med mera.

Valberedning: Personer som blev utsedda att ge ett förslag till ny styrelse för Naturvetarnas Studentråd på 2011 års kongress.

Klara Rapp

avdelningschef Förhandling och medlemsrådgivning
08-466 24 31

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies