Fråga oss här!
Vi erbjuder

Naturvetarna välkomnar landets legitimerade djursjukskötare

Naturvetarna välkomnar landets legitimerade djursjukskötare att bli medlemmar i förbundet!
Publicerad: Uppdaterad:

Kravet för att kunna bli medlem är att du ska vara legitimerad djursjukskötare, student på utbildningen eller ämna ta din legitimation innan den 31 december 2014.

En medlemsansökan gör du enkelt på webben under "Bli medlem" i menyn till vänster. Där kan du även hitta medlemsavgifter och läsa mer om medlemsförmåner.

Majoriteten av Sveriges djursjukskötare har tidigare tillhört Kommunal. Men enligt Marica Wall, student på SLU:s utbildning i Skara och en av de drivande i övergången, ser djursjukskötarna fram emot att gå med i ett kunnigt förbund där de kan känna sig hemma.

Läs hela artikeln med initiativtagarna till förbundbytet 

Frågor?

Om du har frågor kring medlemsskapet är du välkommen att ringa eller mejla Anna Sonesson som är projektledare för rekryteringen av djursjukskötare på Naturvetarna. Anna kommer dessutom gärna till din arbetsplats för att informera om Naturvetarna.  

Anna Sonesson

ombudsman

Kommentarer

Johan 2012-04-21

Naturvetarna har goda kunskaper i, och erfarenhet av, yrken som vårt så jag tror på en ljusare framtid med ett mer anpassat fackförbund!
Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies