Fråga oss här!
Vi erbjuder

Månadens fråga: Vad är ditt mål för 2012?

Nytt år ger chans till förändring. Det kan gälla allt från att utvecklas på jobbet till att ägna mer tid åt familjen. Andra satsar på att äntligen komma igång med träningen. Har du satt upp något mål för året?
Publicerad: Uppdaterad:

Dela med dig av dina mål för året. Kommentera här nedan.

Palle Liljebäck

chefredaktör

Kommentarer

Ulla-Britt Forssén 2012-01-18

Att fånga varje dag, få skratta lite varje dag,att varje dag kunna titta på människor och le o få ett leende tillbaka.

Stefan Blomquist 2012-01-17

Mitt stora mål i år är att få ett arbete där jag trivs och kan utvecklas. Är trött på att vara arbetslös och leva på a-kassa. Mina små mål är att jag skall träna lite mer, lite oftare. Ett annat litet mål är att jag skall fortsätta att informera och engagera människor om Fairtrade och ekologisk odling.

Andreas 2012-01-15

Få överblick över livet, disponera tiden bättre, så att inte vänner, familj och sidointressen påverkas av ökad satsning på studierna.

Leif Arndorff 2012-01-15

Mitt mål är att få igång verksamheten rejält i mitt företag SpaceEra som sysslar med att marknadsföra rymdturism.

Anna 2012-01-13

I år är det mycket som händer. Skriva exjobb, ta examen, giftermål, flytta till hus och börja jobba. Mitt mål är att bli bättre på att fokusera på en sak i taget och vara helt koncentrerad på det. Har även börjat ta tag i träningen så ska försöka hålla motivationen uppe där också!

Lisa 2012-01-13

Att fortsätta min träning på att leva i nuet. Göra som mina hundar: njuta av ögonblick som kommer och inte tänka på vad som måste göras sedan

ylva 2012-01-13

Mitt mål för 2012 är att (fortsätta) att göra bra börsaffärer så jag kan köpa hus, om jag hittar något fint, alt vara ledig mer och göra roliga saker. Privata Affärers hemsida har varit till god hjälp för den första 1,5 miljonen.

Annelie 2012-01-13

Mitt mål för året är att få ett fast jobb på en positiv arbetsplats. Efter ett år med ny, mobbande och kränkande chef är jag nu starkare och mer självsäker i vad jag kan och inte kan. Tack vare fantastiska kolleger som stöttade. Dessutom vill jag må bra och dansa mycket och varför inte en häst och en kärlek som stannar och klarar av en stark kvinna.

Annika 2012-01-13

Bygga en bikupa, skaffa ett bisamhälle och kanske få lite honung i slutet av sommaren.

Karin 2012-01-13

Mitt mål i år få upp lönen några tusenlappar! Jag har fått nya, mer ansvarsfyllda arbetsuppgifter och att det ska löna sig, ska jag kämpa för i detta årets löneförhandling!

Karin M 2012-01-13

Mitt mål för året uppfylldes redan innan jul - att skaffa nytt jobb som innebär mindre pendlingstid. Det nya målet är att använda tiden som förr gick till resande på ett bra sätt. Har därför anmält mig till två danskurser och ser fram emot mer spontana träffar med mina vänner.

Anna 2012-01-13

Att hitta rätt balans mellan familj och (väldigt kul) jobb, och känna att man inte åsidosätter något av det! Barnen är små än så jag har inte hunnit öva på detta så länge... :o)

Milene 2012-01-13

Mitt stora och enda mål för 2012 är att det ska bli mer kvalitet, som småbarns- och tonårsförälder, i yrkeslivet och i min relation. Skala av en hel del energitjuvar alltså! Högre kvalitet, minskat tempo.

Tufft år 2011 2012-01-13

Mitt mål med 2012 är att förbli i Jesus Kristus, vara trygg i, få frid från, få tjäna, och ha en ständig kärleksrelation till Jesus Kristus, att Han ska vara min andes och min själs herde och vårdare, och att jag ska få leva i den Ande och det Liv som Han ÄR. Samt att få veta och leva i Guds vilja, och få höra i min egen ande vad Gud, vår Himmelske Fader, som älskar oss alla så otroligt mycket, vill säga till mig, och slutligen att få vara uppfylld av hjälparen Den Helige Anden. 2011 var ett tufft år. 2012 blir ett år i seger, glädje och Guds Ande!

Albert 2012-01-13

I år är målet att inte ha nått mål. Förra året satte jag upp målet att byta jobb och att flytta men det blev inget av det, och kändes väldigt frusterande. Så i år bestämde jag mig att ta ett friår från mål.

Maria 2012-01-13

Mitt mål för året är att disputera, flytta och hitta ett nytt jobb som är lika spännande och stimulerande som doktorandtjänsten. Varför sätta ribban lågt :-D God fortsättning på er!

Linnea 2012-01-13

Springa Premiärmilen, Stadsloppet och Tjejmilen. Testa Down hill, resa till Wien och utvecklas mer inom mitt arbete. Sedan gör det ju inget om man hittar kärleken också så får han vara med på ett hörn.

jakob 2012-01-13

Helt klart att utveckla och uppdatera http://www.vett.se som legat i beta.

Ulrika Borg 2012-01-12

Att etablera mitt nystartade företag, tillika sidoverksamhet, på marknaden. Långsiktigt mål är att öka inkomsten från sidoverksamheten, så att jag kan gå ner i arbetstid hos min nuvarande arbetsgivare.

Rebecca 2012-01-12

Mina mål för det här året är att göra ett riktigt bra exjobb, ta min yrkeslegitimation som BMA, hitta ett bra vikariat på ca 1 år, bli moster och framförallt. Vara lycklig. Lycklig och äventyrlig

Axel Hållén 2012-01-12

Att få ett jobb som har att göra med min utbildning (naturvårdsbiologi) så jag kan betala av på mitt berg till csnskuld!

Johan Mannheimer 2012-01-12

Mitt mål för 2012 är att lansera mitt eget konsultföretag. Jag gick i pension i juni förra året, men tycker att det är för tidigt att helt sluta med det som jag ändå ägnat väldigt många år åt. Hellre än att jobba kvar ytterligare några år som "senior"-anställd vill jag alltså pröva och se om det inte går att få några uppdrag på mina helt egna villkor.
Kommentera