Vi erbjuder

Löneenkäten närmar sig, är du redo?

Har vi din korrekta e-postadress? Om ett par veckor trillar nämligen Naturvetarnas löneenkät 2012 in i din inkorg. Då är det viktigt att den når fram till dig! För att underlätta för dig att besvara enkäten har vi i år gjort flera förbättringar. Till exempel ska du kunna besvara enkäten med din smartphone.
Publicerad: Uppdaterad:

Naturvetarnas lönestatistik ger en bra bild över löneläget och är ett förmånligt verktyg för både medlemmar och förtroendevalda. Men för att lönestatistiken för naturvetare ska vara rättvisande krävs att vi har en hög svarsfrekvens på löneenkäten. Därför är ditt svar viktigt.

– De senaste åren har antalet medlemmar som besvarat lönenkäten gått ner, men nu ska vi med gemensam kraft vända den trenden. I årets löneenkät kommer det finnas förbättrade möjligheter att besvara enkäten via mobil och man kommer även att ha möjlighet att ta en paus och återvända vid ett senare tillfälle. Strukturen på enkäten har också genomgått en del förändringar som är tänkta att underlätta för dig som svarar på enkäten, säger Kristofer Jervinge, utredare och ansvarig för löneenkäten på Naturvetarna.

Har vi din korrekta e-postadress? Om inte, uppdatera dina uppgifter via Mina sidor (till höger på webbsidan). I 2011 års löneenkät så var det tyvärr många medlemmar som vi inte kunde nå då e-postadressen inte stämde.

Ett mejl med en länk till enkäten skickas i början av november.

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies